Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Imprimeuri trendy pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012

Joi, 25 August 2011
Imprimeuri trendy pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Noile trenduri sunt absolut fermecatoare, prin urmare afla ce se poarta si ce nu in urmatorul sezonul pentru a-ti pregati si tu garderoba. Afla ce sa pastrezi si la ce sa renunti astfel incat sa iti faci loc pentru noile stiluri vestimentare ale sezonului toamna-iarna 2011.

In acest sezon, se pune un mare accent pe imprimeuri, prin urmare daca vrei sa arati foarte bine in sezonul care urmeaza, trebuie sa iti reinnoiesti garderoba. Cel mai bun aspect al imprimeurilor de sezon este acela ca iti permit sa iti pastrezi piesele vestimentare trendy din sezonul anterior, deoarece vor fi la moda si in sezonul care va urma.

Precum era de asteptat, culorile acestui sezon sunt foarte tonice, prin urmare pentru a conferi tinutelor tale un plus de culoare, stil si un aer sofisticat, au fost folosite o varietate de imprimeuri, care se potrivesc diferitelor stiluri si preferinte, deci poti gasi ceva ce sa ti se potriveasca.

Foto: Cacharel; Celine; Chloe

1imprimeu-cacharel.jpg
2imprimeu-celine.jpg
3imprimeu-chloe.jpg
 


Nu exista limite in ceea ce priveste imprimeurile, prin urmare pregateste-te sa fii fermecata de tinute cu detalii spectaculoase, care cu siguranta, vor face o diferenta. Simplitatea este intr-adevar foarte populara, dar daca vrei sa te asiguri ca vei atrage atentia, urmareste cele mai tari imprimeuri ale sezonului.

De la detalii si imprimeuri simple la imprimeuri bogate, creatiile designerilor propuse pentru sezonul toamna/iarna 2011-2012 arata absolut extraordinar.

Imprimeurile florale au avut un mare impact pe scena modei si iti vor mentine o pozitie ferma pe podium si in acest sezon. Florile au diverse forme, marimi si culori si vor pune in valoare feminitatea rochiilor si a fustelor, bluzelor sau pantalonilor. Indrazneste si poarta imprimeuri florale multicolore, cu flori mici sau de marimi mai mari sau fii subtila si alege imprimeuri in nuante pamantii care adauga detalii delicate tinutei tale per ansamblu.

Foto: Dolce&Gabbana; Dries van Noten; Elie Saab

4dolce-gabbana.jpg
5dries-noten.jpg
6elie-saab.jpg
 


Imprimeurile se folosesc pentru a-ti sublinia feminitatea si puterea de seductie, deci daca nu ti-e teama de animal print-uri cu motive de sarpe, nu ezita sa te joci cu niste detalii indraznete. De asemenea, se poarta imprimeurile zebra sau leopard, care arata grozav in acest sezon.

Aceste imprimeuri au fost foarte populare si in sezonul trecut, prin urmare asigura-te sa le ai si in acest sezon daca vrei sa faci senzatie.

Imprimeurile etnice, grafice sau abstracte vor straluci pe podium in sezonul autumnal, deci pregateste-te sa impresionezi prin design-uri indraznete.

Adopta culori puternice sau subtile precum gri sau negru, in functie de personalitatea ta, ca o modalitate de a atrage foarte multa atentie. Culorile sunt bogate si intense, desi putin inchise, prin urmare sa nu iti fie teama sa te joci cu culorile in acest sezon. Alege o tinuta foarte colorata cu un aer urban sau un clasica si opteaza pentru un look simlu si sic.

Oricum, indiferent ce alegi, te vei incadra in noile trenduri ale sezonului.

Foto: Paul Smith; Proenza Schouler; Roberto Cavalli

7paul-smith.jpg
8proenza-schouler.jpg
9roberto-cavalli.jpg
 





Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii