Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Influente orientale in moda 2011

Vineri, 29 Aprilie 2011

Influente orientale in moda 2011Pentru primavara-vara 2011 foarte multi designeri au ales sa se inspire din moda orientala. Haideti sa vedem care sunt cele mai reusite colectii de inspiratie asiatica.

1.    Louis Vuitton

Printre cele mai celebre colectii de inspiratie orientala se afla cea prezentata de Louis Vuitton pentru primavara vara 2011. Eleganta, rafinata si minutioasa chiar si la cele mai mici detalii, aceasta colectie cu pronuntate accente asiatice nu avea cum sa nu atraga atentia tuturor.


2.    Dries Van Noten

Colectia de primavara-vara 2011 prezata de Dries Van Noten este absolut superba! Aceasta abunda in culori pastelate, texturi lejere, atasoase si fluide punctuate de imprimeuri florale.

3.      Alberta Ferretti

Colectia Phylosophy de Alberta Ferretti este vibranta, colorata intens si jucausa. Imprimeurile de inspiratie chinezeasca impanzesc aproape fiecare colt al pieselor din aceasta colectie.

3.    John Galliano

John Galliano a folosit si el motive de inspiratie orientala in colectia de primavara-vara. Culorile aprinse, imprimeurile florale si accesorii ca umbrelutele si palariile chinezesti au ocupat un loc important in creatiile acestuia.

4.    Dior

Elementele de inspiratie orientala nu lipsesc nici din colectia Dior, prin aceste rochii fabuloase, colorate si ample, care ne aduc aminte de kimono-uri.


christian-dior-1.jpg
christian-door-2.jpg
ferretti.jpg
john-galliano.jpg
john-galliano1.jpg
louis-vuitton11.jpg
louis-vuitton12.jpg
louis-vuitton27.jpg
mathew-ames.jpg
van-noten 11.jpg
van-noten.jpg
van-noten1.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Tendinte in moda 2011: influente etno

    In acest sezon designerii se inspira din numeroase zone folclorine. Fie ca vorbim despre haine inspirate din folclorul nativ american, indian, balcanic sau de o combinatie a tuturor acestora, moda in 2011 pune accent pe reintoarcerea in trecut si pe valorificarea acestuia.

  • Influente britanice in Moda

    Cu toate ca nu a fost vazuta vreodata purtand un pulover Alexander McQueen larg, de mohair  sau cu un clutch Lulu Guinness in forma de buze in mana, Regina Elisabeta a II-a, care si-a sarbatorit de curand Jubileul de Diamant, nu poate fi complet imuna la farmecul acestor “expresii” sincere ale patriotismului britanic.Si cu toate ca a declarat in discursul sau in fata Parlamentului ca este o persoana echilibrata, pragmatica care se simte mai confortabila cu practica decat cu teoria, stilul ei personal este centrat in jurul unor tinute monocromatice “adecvate” coroanei. Insa supusii ei sunt cunoscuti pentru expunerea unui stil vestimentar mai salbatic, mai tineresc.

  • Moda si filmele - un secol de influente reciproce

    Intre filme si moda a existat dintotdeauna o legatura foarte puternica. Influenta reciproca s-a dovedit benefica pentru ambele domenii. Exista filme care au “creat” adevarate tendinte de-a lungul timpului, precum exista si filme care au beneficiat de popularitatea modei in viata sociala. Creatori care s-au facut cunoscuti prin designul de film sau “personaje” al caror stil inconfundabil a lansat o moda, valoarea lor a fost dovedita de trecerea timpului. Asa ca, data viitoare cand auzi ca se poarta “stilul à la’80” sau influentele din anii ’50, ce-ar fi sa te inspiri si tu din costumele celebre ale urmatoarelor filme?

  • Cele mai influente 100 icoane de moda! Afla cine a ajuns pe lista!

    Revista Time a lansat o lista a celor mai influente 100 de icoane de moda din toate timpurile (de fapt din 1923 de cand s-a lansat revista). Lista este impartita in categorii: designeri & branduri, modele, muze, fotografi si editori & stilisti, designerii & brandurile cuprinzand partea majoritara a listei.In cea mai mare parte lista cuprinde nume la care ne asteptam cu totii, fara omisiuni evidente. Bineinteles, asemenea oricarei liste de acest gen exista si cateva mici surprize.

  • Alte influente pe podiumurile de toamna 2011

    Influentele din colectiile de toamna ale acestui sezon au cuprins elemente extraordinare, precum colaje de materiale, ornamente si blana luxurioasa de vulpe. Iar imaginea proaspata de toamna si nuantele pale de iarna care capteaza lumina, sunt incantatoare.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii