Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Isabeli Fontana in campania Mango pentru toamna 2011

Vineri, 21 Octombrie 2011
Isabeli Fontana in campania Mango pentru toamna 2011
Sursa foto: Hepta
Superba Isabeli Fontana este imaginea ultimei campanii Mango pentru toamna anului 2011. Fotografiata de catre Terry Richardson, supermodelul brazilian si inger Victoria's Secret poarta tinute glamour combinate cu pantofi cu toc sexy si buze senzuale.

Isabeli Fontana a inlocuit-o pe Scarlett Johansson in noua campanie Mango pentru sezonul toamna-iarna 2011. Sedinta foto infatiseaza o femeie sexy care este capabila sa combine perfect latura feminina cu cea masculina.

Mango a explicat motivul pentru care au ales-o pe Isabeli Fontana ca imagine pentru noua campanie din acest sezon. Potrivit declaratiilor brandului, modelul intruchipeaza imaginea unei femei de cariera, moderna si independenta. In afara de asta, Isabeli Fontana a fost aleasa datorita frumusetii ei extraordinare si a naturaletii ei.

Supermodelul reuseste cu succes sa intruchipeze atat o femeie sexy si fatala, precum si imaginea unui tomboy super-elegant si irezistibil. Si intr-adevar, asa cum a declarat si brandul, supermodelul reprezinta femeia contemporana, care nu se teme sa isi dezvaluie adevaratele sentimente.

Colectia este alcatuita din tinute sofisticate si elegante, negrul fiind culoarea dominanta. Ochii albastri albastri incantatori, buzele rosii, onduleurile glamouri, gentile superbe si tinutele sic au reprezentat elementele cheie ale campaniei.

Isabeli Fontana prezinta jachete stilate, rochii elegante, costume luxoase si tinute de zi din noua colectie a brandului Mango pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012. Totul arata foarte rafinat si plin de gratie.

isabeli-fontana1.jpg
isabeli-fontana2.jpg
isabeli-fontana3.jpg
isabeli-fontana4.jpg
isabeli-fontana5.jpg
isabeli-fontana6.jpg
isabeli-fontana7.jpg
isabeli-fontana8.jpg
isabeli-fontana9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii