Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Jason Wu prezinta colectia de primavara-vara 2012

Joi, 17 Noiembrie 2011
Jason Wu prezinta colectia de primavara-vara 2012Jason Wu este cu siguranta printre designerii preferati de o multime de vedete, printre care si Prima Doamna a Americii, Michelle Obama. In cazul in care va intrebati care este cheia succesului detinut de tanarul designer Jason Wu, raspunsul este foarte simplu: feminitatea prezenta permanent ca muza in colectiile semnate de el.


In toate colectiile sale vom observa creatii feminine, romantice, delicate, adorate de orice femeie. Si in acest sezon, colectia de primavara-vara ofera creatii superbe pentru diferite tipuri de femei. O trasatura diferita de colectiile anterioare o regasim in materialele folosite. Inovatia consta intr-un soi de jacheta dintr-un material de nylon, care se comporta precum chiffon-ul pe care designer-ul a combinat-o cu diferite piese vestimentare: de la fustele stilou, la pantalonii foarte scurti.

Designer-ul parcurge cateva etape pentru a acoperi mai multe stiluri. Fiind inspirat de zilele de vara din Londra, pe podium am putut observa pantaloni foarte scurti combinati cu bluze sau camasi usor “preppy”, pantaloni pana combinati cu jachete subtiri, vaporoase, rochii din matase cu aer usor retro sau fuste scurte in fata si lungi in spate. Spre final, pe podium au defilat manechinele in rochii superbe de seara, cu croiala eleganta, materiale pretioase in niste culori fabuloase, de vara.

Fiindca tot am adus vorba de culori, trebuie sa specific faptul ca acestea avanseaza in intensitatea. La inceput sunt redate combinatii alb-negru, nuante de gri, dupa care acestea sunt combinate cu imprimeuri florale bleu sau nuante pastelate de roz. O alta culoare prezenta in colectia lui Wu este galbenul mustar, foarte trendy si in sezonul rece. Deliciul colectiei consta in rochiile de seara in nuanta de galben-lamaie, cobalt si roz intens.

Punem pariu ca vom vedea vedetele in tinute Jason Wu la urmatoarele evenimente?

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta


jason-1.jpg
jason-10.jpg
jason-11.jpg
jason-12.jpg
jason-13.jpg
jason-14.jpg
jason-15.jpg
jason-2.jpg
jason-3.jpg
jason-4.jpg
jason-5.jpg
jason-6.jpg
jason-7.jpg
jason-8.jpg
jason-9.jpg
 




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii