Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Jean Paul Gaultier: colectie toamna-iarna 2011/2012

Vineri, 14 Octombrie 2011
Jean Paul Gaultier: colectie toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
La Paris, am avut de-a face cu designeri care isi doreau sa domine lumine prin stilul lor personal si caracteristic. Pe langa faptul ca referintele sunt desprinse vag aproape din acelasi loc, decorul filmelor din anii 1950 si 1970, in care femeia este mereu eleganta si imbracata impecabil.

Aceasta atmosfera nu i-a scapat lui Jean Paul Gaultier, care a incantat audienta franceza in acest sezon, deschizand prezentarea de moda cu actrita Valerie Lemercier, care a avut cea mai mare peruca bufanta care a putut fi vazuta vreodata pe un podium de moda.

Actrita a deschis si a inchis prezentarea de moda a colectiei semnata Jean Paul Gaultier pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Colectia a fost alcatuita din tinute care au afisat un stil conservator si burghez, alcatuite din paltoane pana la genunchi, care erau confectionate din lana in partea de sus si se terminau cu textura din piele in partea de jos.

Bluzele cu fundita, trench-urile, atat scurte cat si lungi si costumele de culoare gri carbune au reprezentat piesele centrale ale colectiei. Nu se poate pune problema ca aceste tinute ar fi intr-un stil conservator, deoarece Jean Paul Gaultier depaseste limita si ajunge cu fiecare tinuta intr-o alta dimensiune, o zona a sicului si elegantei, prin adaugarea de detalii din blana, brocart, piele, toate tinutele fiind completate de perucile intr-o nuanta de par carunt, ce le-au facut pe modele sa arate ca niste entitati suprarealiste.

jean-paul-gaultier1.jpg
jean-paul-gaultier2.jpg
jean-paul-gaultier3.jpg
 


Au putut fi observate si tinute de ski, alcatuite din jachete din blana, purtate peste pantaloni cu talie inalta. Tinutele au mai fost accesorizate si cu esarfe.
 
La un moment dat, modele si-au dat jos paltoanele si jachetele, lasand la vedere tinute extraordinare. Intregul show a reprezentat un chicotit sfios al copilului teribil al Frantei, mai degraba decat o colectie care a incercat sa realizeze o subversiune maxima, iar rezultatul au fost niste tinute foarte sic si elegante, care au incantat din toate punctele de vedere.

jean-paul-gaultier10.jpg
jean-paul-gaultier11.jpg
jean-paul-gaultier12.jpg
jean-paul-gaultier4.jpg
jean-paul-gaultier5.jpg
jean-paul-gaultier6.jpg
jean-paul-gaultier7.jpg
jean-paul-gaultier8.jpg
jean-paul-gaultier9.jpg
 




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii