Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Jeremy Scott prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

Sambata, 31 Martie 2012
Jeremy Scott prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013Colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Jeremy Scott, "copilul teribil" al Americii, devine din nou una din cele mai discutate colectii. Foarte multa culoare, imprimeuri nonconformiste si asocieri extravagante, menite sa socheze si sa impanzeasca podiumul de moda.

Jeremy a prezentat o colectie inspirata din internet: pagina Google, Photoshop, emoticons din Yahoo Messenger. De asemenea este prezentat si Bart Simpson ca fiind imaginea vintage a anilor '90.

Materialele sunt in mare parte cele folosite de Jeremy constant in relizarea colectiilor sale: PVC, latex, nylon, lana. bumbac, blana, jerse si tartan.

Culorile in schimb sunt mai variate decat cele ale curcubeului! Designer-ul a folosit nuante de roz, perla, verde samarald, rosu, galben lamaie, fuchsia, auriu, verde menta, albastru marin, roz somon, oranj, albastru deschis, piersica, verde electric dar si alb si negru.

Pentru colectia de toamna-iarna, designer-ul a apelat la accesorii in acelasi ton nonconformist cu vestimentatia: tenisi, bascheti, adidasi, in culori puternice, ochelari de soare si turbane imprimate.

Jeremy Scott si-a format deja o identitate proprie, ce nu se confunda in nicio situatie. Chiar daca atinge o gama mai mica de public, colectiile sale cuceresc prin veselia si tineretea emanata...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
j1.jpg
j10.jpg
j11.jpg
j12.jpg
j13.jpg
j14.jpg
j15.jpg
j16.jpg
j17.jpg
j18.jpg
j2.jpg
j3.jpg
j4.jpg
j5.jpg
j6.jpg
j7.jpg
j8.jpg
j9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii