Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Jill Stuart prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

Luni, 14 Mai 2012
Jill Stuart prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013Colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Jill Stuart a dus casa de moda la nivelul urmator in ceea ce priveste romantismul.  Designerul a apelat la imprimeuri romantice pe materiale sofistisacte precum dantela si catifeaua.

Accentele elegante de blana aduc o nuanta usor sobra colectiei, insa regasim si elemente tineresti, cu un aer adolescentin ce au rolul de a echilibra look-ul propus de designer pentru sezonul urmator.

In cazul in care asociai imprimeurile florale si camasile transparente doar cu sezonul de primavara-vara, Stuart aduce aceste elemente pe lista trend-urilor de toamna-iarna.

Lungimile fustelor sunt pana la nivelul genunchiului iar pantalonii sunt lungi pana la glezne. Materialele utilizate in colectia de toamana-iarna au constat in matase, dantela, catifea, lana, blana si satin, toate combinate intr-un mod inedit.

Desi tindem sa asociem sezonul rece cu o gama cromatica mohorata si destul de restranasa, casa de moda a propus o paleta variata. In sezonul urmator investeste in nuante de auriu, navy, nud, crem, bordeaux, roz pudra, visiniu, violet dar si in imprimeuri florale sau cu fructe!

Accesoriile care au completat colectia de toamna-iarna Jill Stuart au constat in cizme din piele si din catifea, cape din blana si sandale cu platforme inalte.

Arunca o privire asupra galeriei pregatite pentru a te pune la curent din timp cu tendintele sezonului urmator... Iar propunerile facute de Jill Stuart te vor convinge pe loc!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii