Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Jimmy Choo pentru H&M - colectia toamna-iarna 2009-2010

Miercuri, 30 Septembrie 2009
Jimmy Choo pentru H&M - colectia toamna-iarna 2009-2010Fiecare colaborare pe care lantul de magazine H&M l-a avut cu diversi designeri de talie internationala s-a lasat cu o epuizare de stoc fantastic de rapida.

Pe 14 noiembrie, rezultatul mult asteptatei colaborari cu Jimmy Choo va fi disponibil in peste 200 de magazine din toata lumea.

Colectia Jimmy Choo pentru H&M va fi, cel mai probabil, un mare succes, avand la baza trendurile cele mai indragite de public pentru sezonul rece: accentele glam-rock, influentele anilor '80 si semnatura stilistica a unuia dintre cei mai celebri designeri de accesorii din lume.

Negrul este unul dintre elementele cromatice centrale, non-culoarea fiind evidentiata prin numeroase aplicatii: paiete, tinte, cristale, etc. Printre accentele de culoare amintim albastrul roial (vezi superbele sandale pe glezna in aceasta culoare), rosul si rozul. Animal print-ul este o alta propunere cromatica, regasita cu preponderenta la nivelul accesoriilor.

De altfel, constructia colectiei reflecta o anumita asimetrie: accentul cade pe segmentul accesoriilor: bijuterii, pantofi, posete, acestea din urma fiind cel mai atent construite. Articolele vestimentare sunt marcate de o linie mai simplista si mai clasica, in vederea obtinerii unui balans al tinutei per total.

Pantofii poarta inconfundabila semnatura Jimmy Choo - tocurile extrem de inalte, exceptie facand sandalele gladiator si balerinii. Materialele variaza: piele, lac, piele intoarsa, etc.

Per ansamblu, colectia Jimmy Choo mi-a lasat impresia dorintei de a implini preferintele si asteptarile unui public consumator de moda. M-as fi asteptat la niste propuneri mai accesibile in ceea ce priveste temperaturile, fiindca vorbim aici de sezonul toamna-iarna, si poate la o colectie mai riscanta.

Voua va plac propunerile Jimmy Choo pentru H&M?


Andreea - Ina Gartoi


Piese vestimentare

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
 


Incaltaminte

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
hm_jimmy_choo17.jpg
 



Genti si posete

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
a8.jpg
 



Bijuterii

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
 








Te-ar putea interesa:
Mesaje (3) »
...
scris de Wannanna, October 09, 2009

Daca imi place?? I love it ! E superba aceasta colectie.

...
scris de marinna, October 13, 2009

As vrea sa stiu unde in bucuresti se gasesc vestimentaiile.

...
scris de Lelaina, October 16, 2009

Marinna, din nefericire H&M nu a deschis inca niciun magazin in Romania. Asadar, singura solutie ar fi o vizita intr-o tara precum... Spania, sa zicem, sau ai putea apela, eventual, la vreo cunostinta care locuieste intr-o tara cu reprezentante H&M....

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii