Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Kanye West prezinta colectia de primavara-vara 2012

Luni, 23 Ianuarie 2012
Kanye West prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 semnata Kanye West este una dintre cele mai neasteptate colectii, designer-ul ei fiind un artist din industria muzicala hip hop.

Kanye West a utilizat foarte multa blana, taieturi radicale, texturi interesante si combinatii neobisnuite de materiale. Zvonurile spuna ca aceasta colectie a fost facuta in graba, ceea ce explica nepotrivirile vazute de ochii expertilor in materie de proportii.



Au fost insa si momente de varf in cadrul colectiei ce redau simtul umorului pe care artistul si-l exprima intr-un mod inedit prin muzica sa.

Printre numele celebre care au asistat la spectacolul oferit de Kanye West pe plan vestimentar, se numara Azzedine Alaia, Mary Kate and Ashley Olsen, Olivier Theyskens, Dean and Dan Caten, Alexander Wang, Joseph Altuzarra, Silvia Venturini Fendi, Coco Brandolini, Shala Monroque, Terry Richardson, Jared Leto, Lindsay Lohan  si Ciara.

Cu asemenea sustinatori, viitoarele colectii ale lui Kanye West cu siguranta se vor imbunatati vizibil.

Materialele folosite de Kanye West pentru colectia de primavara-vara 2012 consta in piele, blana, piele de sarpe, matase si mixturi de lana.

Contrar aperentelor, Kanye nu a folosit o gama variata de culori, artistul apeland la nuante de bej, ciocolata, crem, piersica, albastru, alb murdar si negru.

Lungimile cu care Kanye s-a jucat sunt in mare deasupra genunchilor insa pantalonii sunt lungi.

Ca si accesorii, West a folosit in colectia de primavara-vara sandale cu barete cu toc inalt, acest model de sandale fiind folosite in multe colectii din sezonul cald.

Desi Kanye s-a lovit de multa critica, a reusit prin colectia de primavara-vara 2012 sa demonstreze faptul ca punctul sau de plecare nu este unul rau absolut deloc... Asteptam cu nerabdare urmatoarele colectii!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

KW1.jpg
KW10.jpg
KW11.jpg
KW12.jpg
KW2.jpg
KW3.jpg
KW4.jpg
KW5.jpg
KW6.jpg
KW7.jpg
KW8.jpg
KW9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii