Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Kanye West prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

Marti, 27 Martie 2012
Kanye West prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013Sexy, agresiva si cu stil, asa se poate descrie in 3 cuvinte colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Kanye West. Creatiile sunt in mare parte focusate pe piele neagra, forme slim in contrast cu volume oferite de hainele de blana, avand un stil urban chic inspirat din moda de strada din New York.

Accentele stralucitoare nu lipsesc, sub forma unor nuante de bej, alb si auriu. Cizmele lungi si inalte sunt asociate cu rochii de seara si cape. Pe scurt, colectia de toamna-iarna a lui Kanye este un omagiu adus culturii urbane.

Lungimile sunt in mare parte mini, designerul dorind sa accentueze picioarele suple si lungi.

Materialele utizilate au constat in piele, blana, catifea, chiffon, lana si camel.

Colectia de toamna-iarna a lui Kanye nu a prezentat o gama larga de culori, insa nici nu s-a simtit lipsa acestora. Podiumul de moda a fost acoperit de nuante de caramel, bej si argintiu. A dominat negrul si au fost si accente de alb.

La capitolul "accesorii", Kanye nu s-a zgarcit: gulere din piele din crocodil, ciorapi opaci, rucsacuri maxi din blana sau din piele de reptila, pantofi cu platforma groasa si varf ascutit, cizme lungi cu barete multiple, botine transparente, manusi scurte din piele, genti mini, genti din piele si centuri late din crocodil.

Colectia de toamna-iarna 2012/2013 Kanye West reflecta personalitatea artistului: indrazneata, nonconformista si cu un stil bine conturat.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

k1.jpg
k10.jpg
k11.jpg
k12.jpg
k2.jpg
k3.jpg
k4.jpg
k5.jpg
k6.jpg
k7.jpg
k8.jpg
k9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii