Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Kenzo prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013

Sambata, 31 Martie 2012
Kenzo prezinta colectia de toamna-iarna 2012/2013Humberto Leon si Carol Lim au facut o selectie a pieselor tineresti cu influente hip, rezultand colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Kenzo. Pentru cel de-al doilea sezon in care au fost designeri pentru casa de moda, Leon si Lim s-au axat pe volume, culori indraznete si chiar si cateva logo-uri situate strategic.

Colectia a fost inspirata din look-ul femeii de acasa, folosind imprimeuri pe care le-am gasi in mod normal pe tapiserii sau perdele. Cei doi designeri au imbinat imprimeurile cu nuante electrice de albastru sau de galben, colectia de toamna-iarna avand o nota deosebit de vesela si tinereasca!

Lungimile sunt variate iar materialele consta in tweed, lana si catifea.

Culorile recomandata de casa de moda pentru sezonul urmator sunt extrem de vii si intense. Designerii au mers pe o paleta formata din albastru, verde, bordeaux, albastru cobalt, galben deschis, rosu, violet, verde smarald si gri. Nu lipsesc imprimeurile "tabla de sah" sau imprimeurile cu flori si fructe, pentru o toamna mai mult vesela decat mohorata!

Accesoriile utilizate de catre cei doi designeri sunt menite sa intregeasca look-urile electrice propuse de casa de moda Kenzo. Au fost utilizate cizme din piele, cu platforma, plicuri, genti mini, pantofi cu barete in zona gleznelor, cizme cu toc si platforma tip neon, manusi din piele si genti din blana.

Daca iubesti culoarea si iti place sa iesi in evidenta, cu siguranta colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Kenzo este sursa perfecta de inspiratie pentru shopping-ul de toamna... Desi primavara abia incepe, nu strica sa fim cu un pas inainte niciodata...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
k1.jpg
k10.jpg
k11.jpg
k12.jpg
k13.jpg
k14.jpg
k15.jpg
k16.jpg
k17.jpg
k18.jpg
k19.jpg
k2.jpg
k20.jpg
k21.jpg
k22.jpg
k23.jpg
k24.jpg
k25.jpg
k26.jpg
k27.jpg
k28.jpg
k29.jpg
k3.jpg
k30.jpg
k4.jpg
k5.jpg
k6.jpg
k7.jpg
k8.jpg
k9.jpg
 


Te-ar putea interesa:
Mesaje (1) »
...
scris de Ethel28DYER, April 02, 2012

If you are willing to buy real estate, you will have to get the <a rel="nofollow" href="http://goodfinance-blog.com/topics/business-loans">business loans</a>. Furthermore, my mother always takes a credit loan, which is the most firm.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii