Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

L.A.M.B. prezinta colectia de primavara-vara 2012

Vineri, 13 Ianuarie 2012
L.A.M.B. prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 L.A.M.B. a lui Gwen Stefani vine cu un aer urban si reda atmosfera din New York prin imprimeurile si culorile folosite.

Jachete, salopete, pantaloni lungi pana la glezne, pantaloni scurti combinati cu elemente feminine, fara a patrunde intr-un cliseu.

Designer-ul Gwen Stefani reuseste prin aceasta colectie sa atraga atentia multor fashioniste amatoare al stilului de viata alternativ.

Lungimile folosite sunt in mare parte mini si midi, materialele sunt in asocieri neobisnuite insa de mare efect, designer-ul folosind matase, lana, bumbac, piele, fire metalice si tricot.

Culorile regasite in colectia de primavara-vara 2012  sunt coral, galben lamaie, bej, gri, auriu, verde menta, albastru, oranj, alb si negru.

Cand vine vorba de forme, observam o joaca a designer-ului cu acestea, intocmai cum putem regasi si in stilul personal al lui Gwen Stefani: de la forme drepte, la forme voluminoase sau gogosar.

Accesoriile din colectia de primavara-vara sunt la fel de variate ca si modelele tinutelor. Designer-ul a folosit genti maxi din piele, sandale cu platforma, bratari metalice, coliere metalice, curele late din piele, plicuri din piele si ciorapi lungi pana la genunchi.

Gwen Stefani a reusit sa-si mentina clientela fidela a brand-ului L.A.M.B. iar cu aceasta colectie cu siguranta nu a inselat asteptarile fashionistelor.

Ba mai mult, pe sezon ce trece, L.A.M.B. castiga tot mai mult teren, lucru deloc surprinzator avand in vedere talentul de designer dovedit de Gwen Stefani.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
lamb1.jpg
lamb10.jpg
lamb11.jpg
lamb12.jpg
lamb13.jpg
lamb14.jpg
lamb15.jpg
lamb2.jpg
lamb3.jpg
lamb4.jpg
lamb5.jpg
lamb6.jpg
lamb7.jpg
lamb8.jpg
lamb9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii