Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Louis Vuitton: colectie toamna-iarna 2011/2012

Vineri, 07 Octombrie 2011
Louis Vuitton: colectie toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Marc Jacobs
a prezentat niste tinute provocatoare si usor perverse in ultima colectie Louis Vuitton pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Colectia poate fi incadrata intr-un stil fetis-sic si infatiseaza imaginea unei femei cu rol de camerista, imbracata in tinute elegante, usor perverse, prezentate intr-un background similar celui al unui hotel.

Colectia a fost alcatuita din tinute precum trench-uri cu monograma specifica brandului, fuste din organza care puneau in evidenta ciorapii lungi si stramti.

Jacobs s-a axat in acest sezon pe explorarea detaliilor intr-o maniera fascinanta. Atentia acodrata detaliilor a putut fi observata chiar si in zonele mai limitate ale colectiei. Jachete in stil militaresc au fost prevazute cu nasturi mari si cu aplicatii de buzunare din piele, iar bluzele cu gulere in stil Peter Pan. Din colectie nu au lipsit nici body-urile tricotate, care, cu siguranta trimiteau cu gandul la ideea de stil fetis.
 
Printre texturile folosite s-au numarat blanurile mate si tunse, detaliile din plastic sau din lac, pielea luxoasa de piton, dantela sau ornamente stralucitoare precum paietele.

Consistenta colectiei a stat in acele forme sic care nu au avut neaparat in aspect retro, datorita suprapunerilor de texturi si a aplicatiilor de detalii moderne si contemporane.

Jacobs a abordat o semnificatie mai intrinseca a ideii de fetisism. Modele celebre precum Kate Moss si Naomi Cambell au putut fi observate in aceasta noua colectie Louis Vuitton. Totusi, ele nu au distras atentia de la hainele seducatoare si sexy care au fost prezentate.

Specialistii din industria modei au fost de parere ca preocuparea fata de ideea de eleganta si sic a fost destul de evidenta intr-o maniera subversiva in aceasta colectie, prin urmare obiectivul casei Louis Vuitton a fost atins, iar colectia a fost un adevarat succes.

louis-vuitton1.jpg
louis-vuitton2.jpg
louis-vuitton3.jpg
louis-vuitton4.jpg
louis-vuitton5.jpg
louis-vuitton6.jpg
louis-vuitton7.jpg
louis-vuitton8.jpg
louis-vuitton9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

  • Rag & Bone: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Designerii David Neville si Marcus Wainwright au continuat cu aceleasi motive, stofa scotiana in carouri si kiltul, in noua colectie Rag & Bone pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, dar au completat tinutele din colectia pentru femei cu influente inspirate din triburile inuitilor, eschimosilor sau ale popoarelor indigene.

  • Blumarine: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Prezentarea de moda Blumarine pentru sezonul de toamna 2011 a fost deschisa de tinute alcatuite din geci sport si tricotaje aerodinamice, bluze cu gat, cu funda si fuste mini, rochii A-line si tunici purtate peste pantaloni evazati, in nuante de camel, negru si albastru navy.

  • Prada: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Paltonului de printesa din casmir ii este conferita o alura de vampa combinata cu rochiile A-line si podoabele mari din argint.

  • Givenchy: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Ultima colectie prezentata de catre Ricardo Tisci pentru Givenchy a fost dominata de pantere si orhidee. Colectia s-a centrat pe diverse motive realizate la cel mai inalt si interesant nivel, astfel incat pana si cea care nu este un fan propriu-zis al imprimeurilor cu animale a putut fi convinsa ca aceasta colectie merita tot interesul.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii