Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Luca Luca pentru vara 2008

Miercuri, 26 Martie 2008
Luca Luca pentru vara 2008Colectia Luca Luca pentru vara 2008 descopera, inca de la inceput, o femeie rafinata, eleganta si delicata, Luca Orlandi fiind deseori numit "creatorul fluturilor".

O colectie fina, ce cuprinde creatii office, dar si de seara, si evidentiaza feminitatea si bunul gust al posesoarei.

Luca Orlandi foloseste pentru vestimentatia din sezonul cald numai materiale fluide, chiar transparente, si delicate - matase, bumbac, sifon, in nuante placute, dulci.


Mov, gri si bleo, in combinatii reusite, sunt, in opinia creatorului, cele care vor face legea in 2008.

Luca Luca pentru vara 2008Constructiile delicate, fustele medii, topurile simple si rochiile medii, pentru zi, si cele lungi, stramte, pentru seara, au reprezentat punctele dominante (si foarte apreciate) ale colectiei.

Creatiile sale glamour, fara a fi de lux, tin cont de formele feminine ale fiecarui model in parte, redefinind termenul "sexy" spre "natural".







Luca Luca pentru vara 2008 Luca Luca pentru vara 2008

Luca Luca pentru vara 2008Luca Luca pentru vara 2008

Luca Luca pentru vara 2008Luca Luca pentru vara 2008


Daca doriti sa vedeti si alte modele dati click aici...

Te-ar putea interesa:
  • Luca Luca 2010: primavara-vara

    Casa de moda Luca Luca a prezentat in cadrul Saptamanii Modei de la New York una dintre cele mai tonice colectii ale sezonului de primavara-vara 2010. In viziunea criticilor, Raul Melgoza, directorul creativ al Luca Luca, reuseste acum sa reinterpreteze in stilul propriu mostenirea lasata de inaintasul sau, Luca Orlandi, in primavara lui 2009.

  • Vara 2008 - accesorii florale pentru par

    Vreti sa fiti pur si simplu irezistibile in acest sezon? Celebrele Case de moda Anna Sui, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Christian Dior, Luca Luca si Jennifer Behr propun pentru vara 2008 accesorii de par inedite. Asadar, podoaba capilara prinde viata in aceasta vara, prin accesoriile colorate (mov, rosu, galben, albastru, verde), sub forma de flori (trandafiri, frezii, liliac), fluturi, intr-o multitudine de materiale pretioase (satin, matase), cu aplicatii de cristale Swarovski.

  • Salvatore Ferragamo pentru vara 2008

    Salvatore Ferragamo propune, pentru vara 2008 o colectie perfectionista, cu linii si materiale perfect aranjate si culori calde.

  • Rapsodia Feminitatii pentru vara 2008

    Rapsodia Feminitatii, eveniment national ce prezinta publicului larg de 2 ori pe an, universul cosmeticelor, s-a oprit in primul oras, Cluj, la Iulius Mall. Expozitia a inceput in data de 1 aprilie si va dura pana pe data de 6 aprilie.

  • Accesorii Emilio Pucci pentru vara 2008!

    Designerul Emilio Pucci a creat pentru vara 2008 accesorii viu colorate, care sa se potriveasca de minune la tinutele vaporoase, elegante. Astfel, pentru ca vara sa fie asa cum ti-ai dorit poti adauga tinutelor tale, personalitate, prin accesoriile viu colorate - supradimensionale.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii