Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Machiaj – 8 stiluri de machiaj pentru toamna 2011

Miercuri, 19 Octombrie 2011
Machiaj – 8 stiluri de machiaj pentru toamna 2011
Sursa foto: Hepta
Reimprospateaza-ti look-ul si adauga cateva accente dramatice adoptand unul dintre aceste stiluri de machiaj pentru toamna anului 2011, inspirate direct din tendintele de pe podium.

De la stilul de machiaj smokey eyes observat la Roberto Cavalli la ochii de papusa propusi de Lanvin, aceste opt stiluri de machiaj vor da un plus de glamour rutinei tale de frumusete.

Accente aurii

Acest look eteric a putut fi admirat la Dries Van Noten. Pentru a-l copia, traseaza in jurul ochilor o linie cu un creion intr-o nuanta metalica sau cu un fard de pleoape foarte fin auriu. Apoi intinde fardul pe toata pleoapa superioara, pana sub arcada, pentru a pastra aspectul delicat al machiajului .

Ochi de pisica

Un nou stil de machiaj, ochi de pisica, reinventat a propus Dolce & Gabbana pentru sezonul te toamna, iar acest look arata foarte fresh. Foloseste un eyeliner lichid pe pleoapele superioare si traseaza o linie pana putin in afara colturilor externe ale ochilor. Pentru a finaliza look-ul, traseaza o linie pe marginea pleoapei inferioare  folosind un creion alb.

Accente solare

Acest look, propus de Hermes, se centreaza pe un contrast puternic si dramatic. Foloseste un fard de pleoape auriu pentru a-ti defini pleopele inferioare, apoi adauga un fard de pleoape de nuanta bronz pe pleoapele superioare. Intinde sau amesteca culoarea in afara ochilor si in zona arcadei, pentru a crea contraste de lumina si umbra. Aplica foarte mult rimel atat pe genele superioare, cat si pe cele inferioare.

Foto: Dolce & Gabbana; Dries van Noten; Hermes

dolce-gabbana.jpg
dries-noten.jpg
machiaj-hermes.jpg
 


Ochi de papusa

In cazul lui Lanvin, s-a observat o preferinta pentru tenul impecabil, cu aspect de portelan care a contrastat puternic cu eyeline-ul inchis la culoare si foarte mult rimel folosite pentru machiajul ochilor.

Foloseste un dermatograf sub forma de gel pentru a trasa o linie subtire doar pe treimea externa a pleoapei superioare.

Trage usor cu varful degetelor peste linia trasata, pentru a extinde culoarea in colturile externe ale ochilor. Apoi aplica foarte mult rimel pe pleoapele superioare si inferioare.

Machiaj – 8 stiluri de machiaj pentru toamna 2011

Ochi conturati


Conturarea ochilor doar pe pleoapa inferioara creeaza un look foarte elegant si misterioe. Poti sa obtii si tu acest look folosind un creion inchis la culoare, prin trasarea unei linii doar pe marginea pleoapei inferioare. Arunca o privire peste acest stil de machiaj pe care il propune Missoni si foloseste un creion de nuanta navy pentru a crea un contrast si mai puternic cu zona alba a ochilor.

Accente portocalii

Adauga accente luminoase tenului tau de iarna inspirandu-te din acest look propus de Chloe. Combina un fard de pleoape portocaliu cu un gloss pentru ochi sau foloseste un fard lichid pentru a da ochilor un luciu proaspat.

Machiaj – 8 stiluri de machiaj pentru toamna 2011

Ochi de felina


Liniile din jurul ochilor trasate strategic, intr-o nuanta de verde crud creaza un look cu aer mistic in cazul lui Pucci. Pentru a-l copia, traseaza o linie in colturile externe ale pleoapei superioare si pe toata marginea pleoapei inferioare folosind un creion pentru ochi negru.

Apoi, aplica un fard de pleoape sub forma de crema, verde in zona de sub pleoapa inferioara. Cu ajutorul unei pensule, amesteca cele doua culori si intinde culoarea in partea de sus si putin in afara colturilor ochilor. Apoi adauga un strat de rimel.

Smokey eyes


Acest stil de machiaj pentru seara propus de Roberto Cavalli combina nuante metalice foarte pigmentate cu machiajul clasic smokey eyes. Foloseste un dermatograf negru pentru a trasa o linie in jurul ochilor.

Aplica un fard de pleoape caramiziu, apoi adauga accente aurii pe colturile interne ale ochilor. Adauga accente de umbra folosind un fard de pleoape negru pentru a finaliza look-ul.

Foto: Emilio Pucci; Missoni; Roberto Cavalli

emilio-pucci.jpg
machiaj-missoni.jpg
roberto-cavalli.jpg
 

 
 

Te-ar putea interesa:
Mesaje (2) »
...
scris de areta, October 23, 2011

Eu am ochi albastri si folosesc pentru machiaj creion negru.Nu mi-a fost teama ca ar fi prea strident si nici nu este.Ochii mei ies foarte bine in evidenta si sunt mandra de ei.

...
scris de iELA2, December 18, 2011

vi se pare normal sa folositi rimmel negru avand sprancenele portocalii?????

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii