Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Machiaj- tendinte primavara/ vara 2011

Joi, 23 Iunie 2011
Machiaj- tendinte primavara/ vara 2011
Sursa foto: Hepta
Daca iti place machiajul, vei adora noile tendinte in materie de machiaj pentru sezonul primavara – vara 2011.

Tendintele in materie de machiaj se schimba la fel ca cele din moda. Machiajul este foarte important pentru ca intregeste o tinuta, prin urmare trebuie sa fii la curent cu ultimele tendinte in materie de machiaj.

Trendurile din acest sezon iti propun diverse tipuri de machiaj, prin urmare ai de unde alege astfel incat sa arati diferit de fiecare data.

Avand in vedere faptul ca trendurile se schimba odata cu fiecare sezon, la fel evolueaza si trendurile in materie de machiaj. Poti alege un stil de machiaj care sa se potriveasca personalitatii tale.

Trebuie sa alegei culoarea potrivita si stilul machiajului in functie de trasaturile fetei tale, pentru a-ti pune in valoare frumusetea naturala. Pentru a adapta machiajul tinutelor tale pentru sezonul primavara-vara 2011, trebuie sa stii ce anume se poarta si ce nu, prin urmare arunca o privire peste trendurile de pe podiumurile de moda din acest sezon.

Buze accentuate


Nuantele pentru rujul de buze care se poarta in acest sezon sunt rosu, portocaliu, roz aprins. Daca vrei sa atragi atentia spre aceste culori, foloseste o versiune mata a acestor nuante. In ceea ce priveste restul machiajului, pastreaza un machiaj natural si creaza un aspect impecabil folosind fond de ten si evidentiand genele cu un rimel negru. In ceea ce priveste dermatograful, foloseste un creion alb pe timp de zi si unul negru pentru seara.

fendi-makeup1.jpg
gucci-makeup1.jpg
gucci-makeup2.jpg
 


Machiajul natural


Machiajul natural
este la moda si in acest sezon. Frumusetea naturala nu poate fi egalata, prin urmare poti sa o pui in valoare fara prea mult efort si sa reusesti, in acelasi timp, sa arati trendy si fabuloasa. Creaza un aspect impecabil folosind anticearcan, defineste-ti subtil pometii cu putin blush, aplica mascara pe gene si lasa-ti buzele naturale sau aplica un ruj discret si natural. Optional, poti folosi nuante naturale de fard pentru ochi. 

dolce-gabbana1.jpg
dolce-gabbana2.jpg
lanvin-makeup.jpg
 


Ochi puternic conturati


Trendurile acestui sezon iti dau posibilitatea sa iti evidentiezi ochii, in special seara. Daca ai o forma frumoasa a ochilor, pune-o in evidenta precum iti propune Christian Dior in acest sezon. Indrazneste si foloseste nuante cat mai tari pentru fardul de pleoape si nu vei da gres.

Culorile tari, neon, care sunt printre tendintele 2011 in materie de culori si vestimentatie se regasesc si printre nuantele in voga de fard de pleoape. Foloseste nuante precum portocaliu, roz, verde, albastru pentru a-ti pune ochii in evidenta si pentru a atrage atentia asupra fetei.

Pentru acest tip de machiaj vei avea nevoie de un ten impecabil, prin urmare obtine acest efect folosind anticearcan si fond de ten.

Aplica fardul de pleoape preferat, eyelinerul negru aproape de partea superioara a genelor si foloseste un rimel negru pentru gene. Buzele le poti lasa naturale sau le poti accentua folosind un ruj de buze rosu.

christian-dior1.jpg
christian-dior2.jpg
christian-dior3.jpg
 


Smokey eyes


Se pare ca machiajul „smokey eyes” nu se demodeaza niciodata. Nu este dificil sa creezi un machiaj cu effect de “smokey eyes” si cu putina indemanare si exercitiu, poti stapani in scurt timp aceasta tehnica. Pentru a fi trendy si eleganta foloseste farduri de pleoape in nuante inchise precum negru si gri sau incearca albastru foarte inchis pentru a-ti pune in evidenta ochii. Inspira-te din machiajul realizat de make-up artisti pentru designeri precum Roberto Cavalli sau Giorgio Armani.

giorgio-armani1.jpg
just-cavalli1.jpg
just-cavalli2.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Pantalonii oversize – tendinte primavara/vara 2011

    Se poarta pantalonii slim-fit, in special blugi slim si colorati, dar printre tendintele acestui sezon, isi fac aparitia si pantalonii oversize. Odata cu venirea zilelor toride de vara, acest model de pantaloni iti vor oferi lejeritatea si confortul de care ai nevoie.

  • Machiaj tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Fa-te frumoasa in acest sezon si completeaza-ti tinutele cu un ruj rosu sexy sau cu un eyeliner fin. Inspira-te din aceste stiluri de machiaj de pe podium.

  • Tendinte machiaj toamna-iarna 2010-2011

    Sezonul de toamna-iarna 2010-2011 ne intampina cu o serie de machiaje diverse, care fie continua tendintele din sezonul cald, fie le inlocuiesc cu noutati provocatoare.

  • 7 tipuri de machiaj pentru vara 2011

    Daca vreti sa fiti in tendinte in 2011 si sa faceti senzatie pe plaja, la petreceri sau, de ce nu, la serviciu, va recomand 7 tipuri de machiaj propuse de make-up stilistii internationali. Sunt usor de realizat si va garanteaza o aparitie de senzatie.

  • Machiaj primavara-vara 2010 - culori pastelate si naturalete

    Desi majoritatea tendintelor sezonului primavara-vara 2010 reprezinta mai degraba o "prelungire" a celor din sezonul trecut, in ceea ce priveste machiajul sunt cateva diferente importante.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii