Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Machiajul in toamna iarna 2011-2012

Vineri, 26 August 2011
Machiajul in toamna iarna 2011-2012
Sursa foto: Hepta
Asa cum ne-am protejat tenul de caldura soarelui si am vrut sa fim in tendintele sezonului cald in materie de machiaj, cu siguranta ne dorim acelasi lucru si pentru toamna-iarna 2011-2012.

Designerii au venit ca intotdeauna in ajutorul nostru si ne anunta inca de pe acum ce se poarta, cum se poarta, dar ne si propun tipurile de machiaj pentru acest sezon. Tot ce trebuie sa stii de la bun inceput, este ca se poarta naturalul.

Nude-ul revine in proportii mari si ne confera naturaletea, fiind unul din preferatele sezonului. Fiind mai luminos ca niciodata, machiajul nude, va transmite tenul natural, mergand pana la palid.

Foto: Lanvin, Burberry, Versace

1machiaj-lanvin.jpg
2burberry-prorsum.jpg
5machiaj-versace.jpg
 


Un ten catifelat, cu buze lucioase, gene extra largi si pometi trandafirii, sunt exact ce tenul tau trebuie sa transmita in perioada imediat urmatoare.

Rujurile de vara sunt inlocuite de rujuri si glossuri pale, in culori romantice, dulci : roz, persiciu, lavanda, nude sau nisipiu. Stilistii recomanda de asemenea si rujuri mai inchise la culoare, dar nu mai putin feminine.

Nuante de rosu aprins, coral, pruna, sau fructe de padure, sunt gata sa vina in completarea look-urilor atat retro cat si avangardiste.

Si daca totusi vrei sa fi fidela tipului de machiaj nude, faci o alegere excelenta, pentru ca, il poti adopta cu incredere in orice moment al zilei, iar avantajul bronzului de vara, estompeaza imperfectiunile pielii.

Cu un aspect natural, sigur vei atrage atentia, dar daca intentionezi ca focusul admiratorilor sa cada pe pometii tai, nuantele de trandafiriu, roz sau chiar un bronze usor, aplicat pe pometi in directia ascendenta, este machiajul discret ce a pus in valoare noua colectie Versace.

Roberto Cavalli ne propune un machiaj dramatic, combinat din buze naturale,fara ruj si un smoky eyes teatral si sprancene cat mai naturale.

1roberto-cavalli.jpg
2roberto-cavalli.jpg
3roberto-cavalli.jpg
 


Sezonul acesta, make-up artistii, s-au reintors la tenul alb, pal. NUDE-UL este la conducere in materie de machiaj, alaturi de balsamele incolore si creioanele contur nude.

Elena Pitigoi

Foto:Chanel, Gucci, Yves Saint Laurent

3machiaj-chanel.jpg
4machiaj-gucci.jpg
6yves-saint.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Chanel: toamna-iarna 2011/2012

    Karl Lagerfeld i-a insuflat ultimei sale colectii Chanel o realitate longeviva si atemporala.

  • Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

  • Burberry: toamna-iarna 2011/2012

    Colectia Burberry Prorsum pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 a fost inspirata din perioada anilor `60.

  • Gucci toamna-iarna 2011/2012

    Pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, Gucci prezinta o femeie glamour, imbracata in stilul anilor`70, intr-o paleta de culori intense si indraznete.

  • Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice. Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii