Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Manichiura: tendinte toamna-iarna 2011/2012

Joi, 15 Septembrie 2011
Manichiura: tendinte toamna-iarna 2011/2012Modernizeaza-ti stilul acordand atentie noilor tendinte din moda, printre care se numara si manichiura. In acest sezon, se poarta o manichiura colorata si eleganta.

Simple sau sofisticate, pentru sezonul care urmeaza ai de ales intre mai multe stiluri de manichiura, ispirate direct de pe podium, prin urmare arunca o privire peste tendintele in materie de manichiura ale sezonului toamna-iarna 2011/2012.

In functie de buget si indemanare, iti poti face singura manichiura sau opteaza pentru o manichiura profesionista care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.

Indiferent ca alegi o manichiura simpla sau foarte sofisticata, o manichiura ingrijita face diferenta in ceea ce priveste look-ul tau. Inspira-te din modelele de pe podium si da-le mainilor tale posibilitatea sa iti completeze si sa iti puna in evidenta look-ul elegant si stilat.

Manichiura: tendinte toamna-iarna 2011/2012

Tendintele sezonului toamna-iarna 2011 aduc nuante minunate de nude-uri, precum si culori mai indraznete. Nuantele de nude arata minunat si se potrivesc cu orice nuanta a pielii.

Alege oja in nuante de rozuri, nude sau maro deschis si aplica o singura culoare pe unghii sau combina-le. O manichiura ingrijita care emana eleganta si un stil sofisticat poate fi obtinuta prin combinatia de negru si navy in ceea ce priveste nuanta ojei. Este o manichiura ce nu presupune foarte multa indemanare si se potriveste oricarei ocazii.

Foto: Dolce&Gabbana; Giorgio Armani; Ralph Lauren

dolce-gabbana1.jpg
giorgio-armani.jpg
ralph-lauren.jpg
 


Negrul merge cel mai bine in acest sezon, prin urmare nu este de mirare ca oja de nuanta neagra este in trend in sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Poti incerca si lacuri de unghii mate sau de culoare navy, albastru electric, negru si rosu inchis.

Alege unghii simple, date cu o nuanta de oja inchisa sau adauga un touch de glamour si sofisticare prin crearea unor modele unice folosind oja aurie sau argintie.

Sau poti opta pentru o manichiura simpla, frantuzeasca care cu siguranta va face o diferenta in ceea ce priveste aspectul tau.

Daca ai o personalitate mai excentrica, te poti juca cu nuante de rosu, turcoaz, violet, galben, oja in nuante mate sau metalice care vor da o pata de culoare tinutelor tale de sezon, atragand toata atentia asupra ta.

Sa nu iti fie teama sa experimentezi cu culorile si cu diferitele tipuri de oje si design-uri pentru unghii deoarece numai cu putin dizolvant pentru unghii, orice problema poate fi rezolvata in cateva minute, prin urmare poti da frau liber laturii tale artistice.

Foto: Christian Dior; Dolce&Gabbana

christian-dior.jpg
christian-dior1.jpg
dolce-gabbana.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice. Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

  • Pantofi - Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In sezonul care urmeaza, totul este posibil. Se poarta de toate, de la pantofi cu talpa joasa la pantofi cu platforme, de la pantofi in nuante neutre la cei cu imprimeuri cat mai traznite, sclipici si culori puternice.

  • Hairstyle – tendinte toamna-iarna 2011/2012

    De la parul neglije la cel finisat, de la un look natural la diverse impletituri si cozi jucause, coada de cal si cocuri elegante, iata care sunt ultimele tendinte in materie de hairstyle pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

  • Machiaj tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Fa-te frumoasa in acest sezon si completeaza-ti tinutele cu un ruj rosu sexy sau cu un eyeliner fin. Inspira-te din aceste stiluri de machiaj de pe podium.

  • Pantofi – top 10 tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Fiind la inceput de sezon, trebuie sa iti pregatesti garderoba pentru sezonul care urmeaza, iar pantofii reprezinta un detaliu esential din tinuta ta.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii