Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Marc Jacobs, primavara - vara 2008

Marti, 18 Martie 2008

Marc Jacobs, primavara - vara 2008 Designerul Marc Jacobs a propus pentru sezonul primavara - vara 2008, o colectie senzuala, colorata si feminina.

Rochiile in culori tari (galben, portocaliu, rosu, mov, verde, albastru neon), dar croite intr-o linie clasica si eleganta sunt la moda in primavara 2008.

Din colectie nu au lipsit imprimeurile florale, aplicatiile de funde (in jurul taliei sau la baza gatului), centurile sau curelele viu colorate.




Marc Jacobs, primavara - vara 2008Intr-o creatie unica si sofisticata, colectia lui Marc Jacobs a transformat femeia din ziua de azi intr-o doamna cocheta, moderna si extrem de sic.

Dungile, patratelele sau romburile au revenit din nou la moda in aceasta primavara. Astfel, rochitele galbene realizate cu acest imprimeu sunt un must-have in acest an.

Sexy, colorata si rafinata, acestea sunt cuvintele ce pot descrie colectia designerului Marc Jacobs pentru primavara - vara 2008.











Daca doriti sa vedeti si alte imagini din galerie dati click aici...






Marc Jacobs, primavara - vara 2008Marc Jacobs, primavara - vara 2008

Marc Jacobs, primavara - vara 2008Marc Jacobs, primavara - vara 2008

Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Best of primavara-vara 2010 - Marc Jacobs

    Marc Jacobs este unul dintre acei designeri caruia ii place sa se joace cu publicul sau, unul dintre acei designeri care te fac sa-i astepti show-ul cu sufletul la gura, an de an, sezon de sezon. Primavara-vara lui 2010 nu a fost deloc o exceptie de la regula, insa a meritat asteptarea cu prisosinta. Nu numai ca Marc Jacobs a reusit sa creeze o colectie care sa atraga atentia asupra sa, dar a si fundamentat cateva dintre cele mai proeminente trenduri ale sezonului.

  • Marc Jacobs, primavara - vara 2009

    O colectie boema, realizata in stilul Mary Poppins este ceea ce propune designerul Marc Jacobs pentru sezonul primavara - vara 2009. Astfel, daca stilul tau se potriveste cu cel al anilor '60, tinutele purtand semnatura designerului american te vor incanta.

  • Marc by Marc Jacobs prezinta colectia de primavara 2012

    Cu toate ca erau 100 de grade in primul rand la prezentarea Marc by Marc Jacobs, noua “protejata” a designerului, Elle Faninng, a rezistat eroic. Imbracata intr-o rochie tricou colorata, ea a fost cea mai cool prezenta din incapere, din toate punctele de vedere. Poate ca stia ca lucrurile aveau sa devina si mai “fierbinti”.

  • Marc Jacobs aduce miresme de primavara

    Marc Jacobs lanseaza o noua editie a parfumurilor Sunshine pentru primavara acestui an. Noile   arome sunt mai light decat cele cu care ne-a obisnuit designerul, trio-ul fiind compus din: Daisy Sunshine, Daisy Eau So Fresh, si Oh, Lola! Sunsheer.

  • Marc Jacobs prezinta colectia de primavara 2012

    Cele 46 de manechine care au prezentat colectia de primavara a lui Marc Jacobs au fost dezvaluite din spatele unei cortine aurii, invitand parca la cabaret.Podiumul de lemn si structurile centrale invaluite in lumina au informat publicul asupra siluetei generale a colectiei de primavara, precum talia joasa a rochiei camasa intr-o forma indefinita. Decorul a oferit si o eleganta suprema croielii clasice si fermecatoare folosite de Marc Jacobs, fiind subliniata si de aventurile vestimentare futuristice ce au urmat.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii