Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Marie Claire - Romanian Fashion Week 2008

Sambata, 10 Mai 2008
Galerie de imagini: Marie Claire recomanda: Little Black Dress - Romanian Fashion Week 2008
Te-ar putea interesa:
Mesaje (2) »
...
scris de Mihaela Capri, May 09, 2008

Am venit special pentru tine de la Bucuresti. Speram sa vad o coregrafie si o muzica adaptata la o creatie deosebita. Cand colo o sonorizare groaznica, niste amarate gheboase si impiedicate pe care unele le cunosc din vedere ca sunt prostituate, a unor clienti de-ai mei care au gusturi mai oribile. Mi-este rusine, auzisem ca este festivalul prostituatelor, ca de aceea nu vine nici un designer mai de doamne ajuta, dar credibilitatea dumitale m-a facut sa cred ca sunt vorbe rele. Acum m-am convins, radea lumea din sala de vagaboantele alea pensionare si colectiile alea care deveneau mizerabile purtate de astfel de fiinte. Pacat de copii aia amarati de liceu care au fost mintiti ca li se vor prezenta creatiile intr-un festival de moda. Cand vezi cu ochii crezi adevarul

...
scris de un model, June 01, 2008

nu am fost in aceasta colectie , dar ceea ce citesc aici mi se pare sub orice critica...doamna Mihaela Capri (daca puteti fi numita doamna dupa limbajul utilizat si judecata avuta) presupun ca va considerati o persoana macar de bun simt daca nu chiar inteligenta...dar..fara sa va cunosc imi pot da seama din mesajul dumneavoastra scris mai sus ca sunteti superficiala si ca treceti prin singura viata pe care o parcurgeti fara sa retineti nimic esential;) in primul rand cum va permiteti sa judecati toate fetele care participa la acest festival de la Iasi fara sa le cunoasteti,cum va permiteti sa judecati fara sa stiti pe cine,ce si cum?!...daca din zecile de fete/modele care au pasit pe acea scena sunt si fete care nu au personalitate si integritate(cu atat mai putin inteligenta) nu vad de ce generalizati si improscati cu noroi in noi toate celelalte de care nu ati mai auzit pt ca avem bunul simt de a ne face doar meseria(model) si de a pune in evidenta rezultatul muncii noastre si nu pe noi ca individ..pt ca..trebuie sa va anunt in aceasta meserie trebuie sa stim sa evidentiem un anumit produs si nu numele nostru:)...nu iau apararea sau respect fetele(de obicei tinere din Bucuresti) care sub denumirea de model isi folosesc calitatile fizice pe care le au (sau nu)in scopuri lipsite de moralitate si bun simt..dar consider ca este problema lor..nu pot face decat sa-mi para rau pt ele si pt ca irosesc ce au mai bun...imi permit sa va sfatuiesc sa va reconsiderati propriile valori si greseli in primul rand si apoi sa aruncati cu "pietre" ;)...cine doreste sa vada colectiile(inclusiv modelele) de la iasi este liber sa o faca cine nu ,nu!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii