Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Mihaela Glavan toamna-iarna 2009-2010

Luni, 21 Septembrie 2009
Mihaela Glavan toamna-iarna 2009-2010Prilejurile de bucurie se inmultesc in moda odata cu venirea toamnei. Unul dintre aceste motive ne-a fost furnizat si de Mihaela Glavan, unul dintre cei mai cunoscuti designeri autohtoni de accesorii.

Iubitorii de fashion sunt astfel invitati sa se delecteze cu ultimele propuneri ale Mihaelei, fie la magazinul din zona Dorobanti (str. Intr. Tudor Stefan, nr. 24) unde vor gasi colectiile de toamna-iarna 2009-2010 Sepala si RSM, fie la show-room-ul creatoarei din zona Unirii, de unde pot fi comandate articolele din colectia Mihaela Glavan.

Practic, designerul nu ne propune o singura colectie pentru acest sezon rece, asa cum ne-am fi asteptat, ci trei colectii. Sepala si RSM sunt liniile comercializate in concept store-ul din zona Dorobanti, linie de accesorii pentru femei si pentru barbati. Aceasta colectie se remarca prin comoditate si alura urbana. Colectia Mihaela Glavan, in schimb, este mai structurala si abordeaza concepte diferite de celelalte doua colectii numite mai sus.

Daca Sepala si RSM sunt propuneri purtabile, cu un spectru cromatic predominant rece, marcat de tonuri de gri si verde trucoaz, colectia Mihaelei Glavan se remarca printr-o schimbare: atat de paleta de culori, cat si de inspiratie.

Astfel, Mihaela propune o intoarcere in perioada interbelica, in anii in care Bucurestiul era pe drept numit Micul Paris. In concordanta cu aceasta idee, pielea naturala se imbina cu catifeaua si pielea intoarsa. Colectia abordeaza un aer mult mai feminin fata de infleuntele anterioare pe care le-am regasit la Mihaela Glavan. Accentele interbelice se regasesc in detalii: insertii de dantela lucrate in piele, franjuri, reinterpretari ale evantaiului, accesoriu atat de iubit in acea perioada.

Redescoperirea identitatii orasului, a obiceiurilor ce se desfasurau candva in acest cadru, fac ca spatiul sa pastreze pe langa propria memorie  istorica si povestile personale ale oamenilor. Pentru fiecare dintre noi, locul are o alta semnificatie, esentiale fiind amintirile. Bucurestiul este o metropola eclectica: stilurile brancovenesc, moldovenesc, motivele orientale, neorealismul francez,  arhitectura moderna si postmoderna coexista intr-o armonie ciudata, dar totusi unica in Europa, aceasta fiind dovada ca Bucurestiul este un oras viu si mereu pregatit pentru transformare.

In ciuda tuturor acestor elemente, creatiile Mihaelei Glavan raman ancorate in prezent. Influentele interbelice se imbina cu abordari ale trendurilor actuale: cizme inalte peste genunchi, pantofi cu toc structural si accesorizat, etc.

Lansarea acestor trei colectii a avut loc in incinta magazinului din zona Dorobanti, evenimentul atragand persoane publice care au venit sa se familiarizeze cu ultimele propuneri ale Mihaelei Glavan.

Pentru mai multe detalii, vizitati magazinul Sepala si RSM din strada Intrarea Tudor Stefan, numarul 24.

Andreea - Ina Gartoi

a.jpg
b.jpg
c.jpg
d.jpg
e.jpg
f.jpg
g.jpg
h.jpg
i.jpg
 

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
c1.jpg
c2.jpg
c3.jpg
c4.jpg
c5.jpg
c6.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Mihaela Glavan si-a prezentat colectia de toamna-iarna 2011 la Berlin

    Mihaela Glavan a participat, in perioada 19-22 ianuarie, la Mercedes-Benz Fashion Week. Evenimentul a avut loc la Berlin si reprezinta primul fashion week din acest an.

  • Mihaela Glavan - RFW 2010

    Mihaela Glavan a venit pe catwalkul RFW 2010 cu o colectie de accesorii inspirata de stilul vikingilor. Vestimentatia a fost asigurata de Adelina Ivan.

  • Pantofi primavara-vara 2010 - Mihaela Glavan

    Mihaela Glavan si-a lansat colectia de incaltaminte primavara-vara 2010, insotita de un preview al colectiei toamna-iarna 2010-2011, in cadrul magazinului Sepala.

  • Pantaloni toamna-iarna 2009 - 2010

    In acest sezon, in ceea ce priveste pantalonii, tendintele sunt la extreme, variind de la cei skinny care scot in evidenta formele corpului, la cei foarte largi, care dau corpului noi linii. O caracteristica definitorie a trendului acestui sezon este insa talia inalta accentuata.

  • Migato toamna-iarna 2009-2010

    Casa de moda Migato a lansat colectia de accesorii toamna-iarna 2009-2010, o colectie care multumeste toate gusturile si stilurile.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii