Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

Joi, 29 Septembrie 2011
Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

Miuccia Prada a ales o abordare mai soft pentru colectia toamna-iarna 2011/2012 in comparatie cu colectia prezentata in ultimul sezon, care s-a centrat pe o explorare a unei celebritati de cinci minute a impactului culorilor neon.

Din colectie s-au dinstins siluetele inspirate din anii 1940, precum si umerii in stil Joan Crawford.

Nuantele folosite includ nunate de maro scortisoara si griuri. Rochiile au fost sectionate in zona soldurilor si prevazute cu peplum.

Rochiile cu talie joasa, cu guler si maneci lungi au fost ornamentate cu detalii din paiete si imprimeuri florale care trimiteau cu gandul la rochiile casual din anii 40.

Un alt detaliu caracteristic o reprezinta blana, care putea fi observata in randul vedetelor anilor 40, care era infasurata in jurul taliei. S-a putut observa o combinatie neobisnuita intre sepcile de baseball care au fost asociate cu pulovere cu maneci scurte. Acesta reprezinta stilul caracteristic Miucciei Prada de a pune accent pe idei.

Practic, idea care a stat la baza colectiei o reprezinta interpretarea anilor 1940. Piesele colectiei sunt perfect purtabile, jachete si haine cu umeri rotunzi si proeminenti.

Colectia a avut o frumusete discreta, iar acest lucru s-a remarcat mai bine in momentul in care au fost prezentate rochii cu imprimeuri delicate sub forma de papadii sau rochii drapate la spate cu ornamente florale prevazute cu margele.
 
Miu Miu a stiut cum sa le ofere amatorilor brandului exact ceea ce isi doresc  prin pantofii si botinele cu sclipici, un accesoriu pe care Miu Miu l-a oferit constant in ultimele sezoane, precum si gentile mari, sub forma de clutch, care au putut fi observate si la Prada in acest sezon.

miu-miu1.jpg
miu-miu2.jpg
miu-miu3.jpg
miu-miu4.jpg
miu-miu5.jpg
miu-miu6.jpg
miu-miu7.jpg
miu-miu8.jpg
miu-miu9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Blumarine: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Prezentarea de moda Blumarine pentru sezonul de toamna 2011 a fost deschisa de tinute alcatuite din geci sport si tricotaje aerodinamice, bluze cu gat, cu funda si fuste mini, rochii A-line si tunici purtate peste pantaloni evazati, in nuante de camel, negru si albastru navy.

  • Givenchy: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Ultima colectie prezentata de catre Ricardo Tisci pentru Givenchy a fost dominata de pantere si orhidee. Colectia s-a centrat pe diverse motive realizate la cel mai inalt si interesant nivel, astfel incat pana si cea care nu este un fan propriu-zis al imprimeurilor cu animale a putut fi convinsa ca aceasta colectie merita tot interesul.

  • Rag & Bone: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Designerii David Neville si Marcus Wainwright au continuat cu aceleasi motive, stofa scotiana in carouri si kiltul, in noua colectie Rag & Bone pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, dar au completat tinutele din colectia pentru femei cu influente inspirate din triburile inuitilor, eschimosilor sau ale popoarelor indigene.

  • Fendi: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Silvia Venturini Fendi a prezentat paltoane voluminoase A-line, gulere din blana si genti din piele lacuita in noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 inspirata din anii 1960.

  • Prada: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Paltonului de printesa din casmir ii este conferita o alura de vampa combinata cu rochiile A-line si podoabele mari din argint.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii