Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Moda 2008

Vineri, 02 Mai 2008
Moda 2008Dupa Bucharest Fashion Week 2008 , eveniment ce a reunit nume mari ale industriei mode, alte noi surprize de acest gen vor avea loc in luna mai in intreaga tara.

Provincia care da tonul in fashion in luna mai este Moldova. In inima sa, la Iasi, iubitorii de moda vor fi rasplatiti cu cea de a XI-a editie a Romanian Fashion Week . Sau "days", am putea spune noi, pentru ca festivalul va incepe in data de 8 si se va incheia pe 9 mai.

Pe podiumul de la Sala Sporturilor vor defila peste 300 de manechine ce vor prezenta creatii Razvan Ciobanu, Irina Schrotter, Lena Criveanu, Kinga Varga, BM Jeans, Dada, Nichi Cristina Nichita, Otto Hermann, Zasha sau Jolidon. Iar acestea sunt doar cateva dintre numele prezente la Iasi, alaturi de alte branduri celebre sau tineri designeri aflati la inceput de drum.

Din Iasi, ne vom muta apoi la Mamaia unde, intre 14 si 17 mai, Asociatia de Moda si Design din Romania ne invita la o noua editie Best Fashion Brands, eveniment conex Tinimtex, ce va avea loc in complexul Meridian.

In acest timp, in Banie, mai precis la Teatrul National Marin Sorescu, organizatorii Festivalului de Moda Miss Royal Models promit un spectacol de zile mari. Pe 16 si 17 mai, renumiti creatori romani vor prezenta la Craiova colectiile de sezon - Laura Olteanu, Mihai Albu, Liza Panait, Liliana  Turoiu-Udrea, Lorena Trica, DYANDY si BLD by Exclusive.

In plus, prezenta Agathei Ruiz de la Prada si a lui Kim Bernardin vor garanta reusita evenimentului. Asa ca moda 2008 va sta la dispozitie inclusiv prin intermediul acestori festivaluri de moda. Si daca nu veti ajunge la ele, nu e cazul sa va ingrijorati: vi le vom aduce noi in fata monitoarelor.

Asadar, dragi cititoare, luna mai sta, in acest an, sub semnul frumusetii si feminitatii, sustinute, asa cum v-ati obisnuit deja, de stilfeminin.ro - site-ul femeii actuale!
Te-ar putea interesa:
  • Moda 2008 - Tendintele anului 2008

    Iti place sa fii moderna, feminina si senzuala? Afla care sunt tendintele in moda 2008 . Designerii ne propun tinute atractive, perfecte pentru femeia puternica, dar si romantica, care vrea sa fie mereu cocheta, atat pentru ea, cat si pentru barbatul din viata ei. 

  • Moda toamnei 2008 - palaria!

    Aparute pentru prima data in perioada neoliticului, palariile au devenit de-a lungul anilor un accesoriu somptuos, usor extravagant, care aduce tinutei un plus de stil si de eleganta. Daca in urma cu o suta de ani, palaria era un "must" in alcatuirea tinutei oricarei femei, avand diferite forme sau culori, in zilele noastre ea mai poate fi vazuta pe podiumurile de prezentare si, foarte rar, pe strada sau pe plaja, in perioada verii (pentru a proteja capul de soarele "arzator").

  • Toamna 2008 - fuste la moda

    Toamna si-a facut aparitia mai devreme decat ne-am fi asteptat! Fustele, pantalonii , puloverele , paltoanele , botinele , cizmele si posetele in noile tendinte sunt "scoase" din garderoba si asezate asemenea unui puzzle pentru a alcatui tinutele tale preferate!

  • Moda 2008 - bijuterii sculptate

    Daca vrei sa fii moderna si cocheta in 2008, trebuie neaparat sa-ti achizitionezi cele mai hot modele de bijuterii, cele sculptate. Fie ca sunt realizate din materiale pretioase (aur, argint) si cu diferite minerale (onix, coral, cuart sau diamant), bijuteriile sunt sculptate asemenea unei opere de arta. 

  • Movul din nou la moda in toamna 2008!

    Daca in aceasta vara, hainele si accesoriile in voga aveau culoarea mov, iata ca nici in sezonul rece nu scapam de ea! Designeri celebri, precum Christian Dior, Alberta Ferretti, Anna Sui, Bottega Veneta, Gianfranco Ferre, Oscar de la Renta si Versace au utilizat diferite variatii ale nuantei mov, in colectiile pentru sezonul toamna - iarna 2008.

Mesaje (1) »
...
scris de vizitator, May 05, 2008

:D :) ;) ;D :o :o 8) >:( >:( ;D ;) ,.mv

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii