Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Moschino Cheap & Chic - Resort 2010

Miercuri, 05 August 2009
Moschino Cheap & Chic - Resort 2010Moschino Cheap & Chic ne-a prezentat la Resort 2010, pe 23 Iunie, la New York, o serie de tinute ready to wear chic si elegante, imposibil de neremarcat. O propunere de vestimentatii inedite, care se pot purta la birou, pe strada sau la cocteil.

Elementul retro al colectiei, puternic influentat de stilul anilor 60', a fost accentuat de imprimeuri variate cum ar fi: carouri de diferite dimensiuni si nuante, flori in culori vesele si desene grafice imprimate negru pe alb sau alb pe negru.

Accesoriile au fost in ton cu tinutele, folosindu-se in general genti de dimensiuni mici, stil plic, din piele sau material textil, in culori vii uni ori cu imprimeuri florale, pantofi cu toc foarte inalt in genul Marilyn Monroe, sau josi, din lac alb cu botul negru, curele foarte subtiri si palarii cu boruri mici.

Toate tinutele au un farmec aparte, insa atentia mi-a fost atrasa in special de o tinuta care s-a remarcat prin simplitate, inovatie si echilibru. O rochie negru cu alb cu o linie clasica, accentuata de palaria fuchsia. Costumatia reuseste sa sublinieze feminitatea tocmai prin elemente din vestimentatia masculina, cum ar fi palaria de tip joben si detaliul de pe spate care ne trimite cu gandul la partea din fata a unui smoching.

O colectie vesela ce reuseste sa sublinieze latura jucausa si spiritul artistic al casei de moda Moschino Cheap and Chic.


Lavinia Nistor
 
sursa foto : style.com

02m.jpg
03m.jpg
04m.jpg
05m.jpg
06m.jpg
07m.jpg
08m.jpg
09m.jpg
10m.jpg
11m.jpg
12m.jpg
13m.jpg
14m.jpg
15m.jpg
16m.jpg
17m.jpg
18m.jpg
19m.jpg
20m.jpg
21m.jpg
22m.jpg
23m.jpg
24m.jpg
25m.jpg
moschino1.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Moschino, Chic&Comfy pentru Toamna 2012

    Colectia Moschino pentru toamna acestui an este perfecta pentru femeile urbane, stilate & cool: costume sexy, pantaloni cu imprimeuri, jachete din piele si rochii mini. Tinutele Moschino sunt seducatoare si luxuriante, unice si atractive, imbinand piese rock&roll cu accesorii glamour si costume din lana cu tocuri inalte si posete statement. Haideti sa vedem cele mai frumoase tinute semnate Moschino pentru aceasta toamna…

  • Diana Bobar - Resort 2010

    Tanara creatoare Diana Bobar si-a lansat colectia de vara Resort 2010.

  • 2010: cocuri chic

    Cocurile reprezinta una dintre cele mai chic coafuri ale anului 2010. Versatile si extrem de feminine, acestea au fost prezente atat pe marile podiumuri, cat si alaturi de tinutele sofisticate de pe Covorul Rosu.

  • Resort 2010 - Andreea Tincu&Sense

    Andreea Tincu&Sense si-a lansat la Odessa colectia Resort  2010, o colectie puternic influentata de moda anilor 1930, cu linii simple, curate, culori pastelate si imprimeuri cu forme geometrice.

  • 2010: Cele mai chic tunsori si coafuri

    Tendintele in vestimentatie pentru anul 2010 sunt oglindite indeaproape de varietatea tunsorilor si coafurilor care le insotesc. De la alura dandy la cea de Lolita si de la alura bucolic-relaxata la cea razboinic-futurista, coafurile si tunsorile propuse intregesc imaginea fascinanta a femeii anului 2010.

Mesaje (1) »
...
scris de zi_ana, August 05, 2009

Elemntul retro al colectiei = Elementul retro...
palaria de tip joben ...common...

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii