Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Nina Ricci prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

Sambata, 21 Aprilie 2012
Nina Ricci prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013Colectia de toamna-iarna 2012/2013 Nina Ricci semnata Peter Cropping are ca sursa de inspiratie imaginea unei fete care preia controlul asupra garderobei femeilor din familia sa: elemente din cufarul bunicii si piese din dulapul mamei, combinate in fel si chip pana cand se ajunge la un stil original.

Romantica, aeriana, nonsalanta si feminina, fata din viziunea casei de moda, se imbraca in voaluri, apreciaza lenjeria cu stil, poarta haine din tweed si adora broderiile si sunetul provocat de tocurile stiletto.


O colectie vaporoasa precum un nor de parfum, dulce si usoara ca o bezea, insa cu o usoara doza de nostalgie...

Lungimile folosite de designer respecta tema show-ului, motiv pentru care nu vorm gasi rochii scurte, ci mai degraba lungi pana la nivelul genunchiului sau lungi.

Materialele cu care muza lui Peter Cropping se joaca sunt extrem de variate, cum era si de asteptat. Regasim tweed, matase, voal, tulle, chiffon, casmir, lana, matase, blana si broderii din cristale.

Culorile nu sunt la fel de variate insa se caracterizeaza printr-o eleganta incontestabila. Colectia de toamna-iarna a fost imbracata in negru, alb, roz prafuit, violet, violet pal, ciocolata si nud.

Datorita faptului ca hainele in sine sunt adevarate bijuterii, la capitolul "accesorii" casa de moda s-a limitat la cizme din piele cu toc inalt, pantofi mary-jane cu tocuri stiletto si pantofi brodati.

Colectia de toamna-iarna
Nina Ricci se poate lauda cu o complexitate si o feminitate ce a cucerit inimile celor prezenti la show-ul de moda. Nu doar atat, chiar si cele mai sonore nume din  randul revistelor de moda au scris doar recenzii pozitive la adresa colectiei... Recenzia ta care este?

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
3.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii