Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Nivea Hair prezinta noua colectie toamna-iarna 2011

Vineri, 16 Septembrie 2011
Nivea Hair prezinta noua colectie toamna-iarna 2011Colectia toamna-iarna 2011 este creata de Sally Brooks, International Art Director NIVEA Hair Care and Styling

Pentru sezonul toamna/iarna 2011, NIVEA iti propune zece stiluri de coafuri si tunsori inspirate din fiecare decada a secolului trecut, stiluri care te vor ajuta sa iti reinventezi look-ul si te vor pregati pentru un sfarsit de an extraordinar, respectandu-ti personalitatea si preferintele in materie de stil.

Vom incepe cu anii ’20 – de la bobul reinventat, ajungand pana la anii ’90 – cu stilul metrosexual si detaliind tendintele actuale perfecte pentru femeia sofisticata sau pentru cea care prefera stilul vintage.

Sally Brooks, International Art Director NIVEA Hair Care and Styling, ne povesteste: „Colectia de coafuri si tunsori pentru toamna/iarna NIVEA 2011 face o calatorie in stilurile secolului trecut.

Este o colectie inspirata din stilurile marcante ale fiecarei decade, pe care le prezinta intr-o maniera noua, moderna, dovedind astfel cat de relevante sunt acestea pentru modul in care ne alegem astazi stilul.

Stilul bob, de exemplu, este clasicul fara varsta, afisat de femei de-a lungul mai multor secole si va continua sa fie tunsoarea viitorului. Acum, ca si atunci, il putem vedea abordat de vedete pe covorul rosu. Cu mici retusuri, tehnicile de atunci sunt folosite si astazi.

Asadar, cum se face ca anumite coafuri ajung sa nu aiba varsta? Eu cred ca se datoreaza simplitatii – trasatura care transcende timpul.”

Anii ’20 - Bob modern

Anii ’30 - Vedeta


Anii ’40 - Femininii ’40

Anii ’50 - Rock & Roll-ul

Anii ’60 - ’60 in cadenta

Anii ’70 - Hipiotii

Anii ’80 - Superstar-ul

Anii ’90 - Femeia Metrosexual


ACUM - Femeia sofisticata


ACUM - Vintage



Te-ar putea interesa:
  • Victoria’s Secret – noua colectie pentru toamna 2011

    Supermodelele Miranda Kerr si Adriana Lima prezinta noua colectie a sezonului de toamna 2011 pentru Victoria’s Secret. Colectia este alcatuita din modele frumoase de sutiene, babydoll-uri, boxeri, precum si alte articole de lenjerie.

  • Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

  • Hermes: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Toata lumea s-a asteptat ca odata ce Christophe Lemaire a preluat jobul de director de creatie la Hermes, imaginea brandului sa se schimbe intr-un mod dramatic. Din fericire, acest lucru nu s-a intamplat.

  • Fendi: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Silvia Venturini Fendi a prezentat paltoane voluminoase A-line, gulere din blana si genti din piele lacuita in noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 inspirata din anii 1960.

  • Rag & Bone: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Designerii David Neville si Marcus Wainwright au continuat cu aceleasi motive, stofa scotiana in carouri si kiltul, in noua colectie Rag & Bone pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, dar au completat tinutele din colectia pentru femei cu influente inspirate din triburile inuitilor, eschimosilor sau ale popoarelor indigene.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii