Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Noua colectie Burberry Prorsum, primavara-vara 2011

Marti, 31 Mai 2011
Noua colectie Burberry Prorsum, primavara-vara 2011
Sursa foto: Hepta
Descopera perspectiva salbatica a viziunii lui Christopher Bailey cu privire la moda contemporana in noua colectie Burberry pentru sezonul primavara-vara 2011.

Piesele vestimentare ce compun colectia sunt inspirate din stilul biker si iti vor arata cum sa combini capsele si accesoriile voluminoase intr-o tinuta cool pentru sezonul cald de vara.

Christopher Bailey este unul dintre designerii care se reinventeaza constant si isi imagineaza o colectie complet noua, dar care pastreaza inca cateva dintre elementele caracteristice brandului Burberry Prorsum. Daca esti familiarizata cu brandul de lux, atunci stii cat este de important pentru casa de moda sa se tina de conceptul de a reflecta principalele caracteristici ale stilului clasic Britanic.

Noua colectie Burberry este un alt manifest care combina diverse tinute destinate unei siluete simple, dar careia ii este conferita o tenta de glamour modern. Aceasta este si cea mai mare calitate a colectiilor Burberry, puterea de a gasi o punte de legatura intre prezent si trecut. Brandul adapteaza cele mai noi tendinte in materie de stil si pune in evidenta trench-uri clasice si chic, rochii fabuloase cu forma conica combinate cu cizme biker elegante.

burberry-prorsum1.jpg
burberry-prorsum10.jpg
burberry-prorsum13.jpg
burberry-prorsum2.jpg
burberry-prorsum3.jpg
burberry-prorsum7.jpg
 


Afiseaza-ti un look de diva urbana cu aceste capse care iti vor garanta un stil imaculat pe tot parcursul sezonului. Piese vestimentare clasice combinate cu accesorii surprinzatoare alcatuiesc ideea de baza a intregii colectii. Daca ai nevoie de alternative rafinate despre cum sa iti perfectionezi semnatura brand-ului nostru, combina elemente din vechile colectii Burberry, precum trench-ul sau jachetele din piele, pentru a-ti mentine un aspect ingrijit si elegant.

Eleganta subtila si feminitatea moderna sunt principalii termeni cheie ai acestei colectii. Daca nu ti-e teama sa iti afisezi preferinta pentru stil, vei avea ocazia sa faci furori pe strada cu o noua tinuta de sezon, care merita admiratia tuturor criticilor de moda. Colectia Burberry pentru sezonul 2011 ilustreaza o popularitate in crestere a paletei cromatice deja celebre, ce cuprinde nunate de bejuri.

burberry-prorsum11.jpg
burberry-prorsum14.jpg
burberry-prorsum15.jpg
 


Ai la indemana culoarea maro, nuante nisipoase si tonuri cat mai naturale si fabuloase pentru a-ti constitui o tinuta casual si semi-formala in jurul lor. In plus, daca tanjesti dupa stralucire si culoare, simte-te libera sa experimentezi rochii glam in nuante indraznete si luminoase .

Desi a ramas fidel mostenirii de pe vremuri a brandului, Christopher Bailey a reusit, totusi sa adauge si o amprenta personala intregii colectii care reflecta clar ambitia lui de a inarma tinutele ultra-chic cu sex-appeal si feminitate puternica.

burberry-prorsum12.jpg
burberry-prorsum4.jpg
burberry-prorsum5.jpg
burberry-prorsum6.jpg
burberry-prorsum8.jpg
burberry-prorsum9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Best of primavara-vara 2010 - Burberry Prorsum

    Burberry Prorsum este un nume cu traditie care te duce cu gandul la cateva elemente bine definite: Marea Britanie, clasicul trench-coat si carourile. In ultima perioada insa, Burberry imbina cu succes actualitatea cu traditia, iar obiectele vestimentare cu acest nume se regasesc din ce in ce mai des si in moda strazii.

  • Colectia de primavara Burberry Prorsum

    Casa de moda Burberry Prorsum, infiintata in 1856 de un tanar, in varsta de 21 de ani, Thomas Burberry, in Anglia, a propus pentru primavara - vara 2008 tinute tineresti, in linii clasice si non-conformiste. In colectie gasim rochii si fuste pana la genunchi, din materiale lucioase, intr-o cromatica vesela: mov, lila, albastru neon, bleu, rosu, dar si nuante pale de gri si bej.

  • Burberry Prorsum prezinta colectia de primavara 2012

    Prezenta globala uriasa a casei de moda Burberry nu poate fi suficient de supraestimata, si acest lucru este mai evident in locul de origine, Londra. Aici, Burberry ii poate oferi noului sau parfum o expunere de prima mana in circuitul cinematografelor IMAX. Sau poate alege un loc enorm in Hyde Park pentru a-si prezenta colectia de primavara 2012. Sau poate transmite in direct prezentarea de moda in intreaga lume, ca si parte a unui program de mobilizare/constientizare pe mai multe platforme.

  • Noua colectie primavara-vara de la New Look, pregateste-te sa fii uimita!

    Combinatia de imprimeuri tribale, broderii etnice si influente aztece, injecteaza o doza de safari in noua colectie a acestui sezon. Imprimeurile animalice indraznete si pasionale, sunt revigorate de pete de culoare care dau viata materialelor si formelor delicate. Inspirate de Savana africana, culorile cheie ale colectiei merg spre un neutru desertic, desaturat de soare, care evidenteaza foarte frumos tusele puternice de paprika, mustar si metal ars.

  • Burberry Prorsum toamna/iarna 2013

    Duminica, 12 ianuarie, la Milano va avea loc prezentarea colectiei masculine Burberry Prorsum Toamna/Iarna 2013. Show-ul va fi difuzat live, la nivel global. Astfel, spectatori din intreaga lumea vor putea lua parte la aceasta experienta extraordinara prin intermediul imaginilor video si a sunetului, pe multiple platforme precum Burberry World, Facebook, Twitter si alte site-uri partenere.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii