Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Oana Paveluc, noua Miss Universe Romania 2010

Joi, 15 Iulie 2010
Oana Paveluc, noua Miss Universe Romānia 2010Alexandra Catalina Filip, desemnata, vineri, Miss Universe Romania 2010, a renuntat la coroana, locul acesteia fiind luat, conform regulamentului, de castigatoarea premiului intai, Oana Paveluc, informeaza un comunicat.

Ca urmare a consultarii agendei de lucru a Organizatiei Miss Universe Romania si a atributiilor ce-i revin detinatoarei titlului Miss Universe Romania 2010, Alexandra Catalina Filip a decis sa nu continue drumul catre marea competitie din Las Vegas. Contractele pe care aceasta urma sa le semneze cu Organizatia Miss Universe Romania si cu Organizatia Miss Universe de la New York prevad o serie de activitati care necesita multe ore de pregatire, prezenta la evenimente publice si participarea candidatei Romaniei in cantonamentul de pregatire din Statele Unite ale Americii.

Alexandra Catalina Filip este dansatoare profesionista si campioana nationala (2008 - 2010) la mai multe sectiuni de dans sportiv,informeaza Mediafax.

"Antrenamentele pentru competitiile internationale de gen nu pot fi intrerupte si nici macar programul de studiu nu poate fi scurtat, pentru ca altfel risc sa nu ma pot prezenta la inaltime in toate competitiile de dans la care imi doresc sa particip", a declarat Alexandra Catalina Filip.

In consecinta, urmatoarea concurenta clasata, respectiv Oana Paveluc, va fi incoronata Miss Universe Romania 2010 si va reprezenta tara la competitia internationala, ce se va desfasura in Las Vegas, pe 23 august.

Oana Paveluc este din Brasov si are 18 ani.

"Nici n-am visat ca rezultatele se mai pot schimba. Oricum, eu eram extrem de fericita si cu premiul I si premiul presei, pentru ca Miss Universe Romania este cel mai important concurs de frumusete din tara. Acum ca situatia s-a schimbat total, parca traiesc un vis", a spus Oana Paveluc - noua Miss Universe Romania 2010.


Te-ar putea interesa:
  • Bianca Elena Constantin este Miss Universe Romania

    Bianca Elena Constantin, o tanara de 20 de ani din Piatra Neamt, a fost aleasa, sambata seara, sa reprezinte Romania in finala Miss Universe, care va avea loc pe 23 august, in Bahamas.

  • Alexandra Catalina Filip este Miss Universe Romania

    Alexandra Catalina Filip, o tanara de 19 de ani din Buftea, campioana nationala la dans sportiv, a fost aleasa, vineri seara, sa reprezinte Romania in finala Miss Universe, care va avea loc pe 23 august, la Las Vegas.

  • Romania isi cauta "ambasadoare a frumusetii" pentru Miss Universe 2009

    Miss Universe Romania 2009, concursul care va decide reprezentanta Romaniei in finala competitiei internationale ce desemneaza cea mai frumoasa femeie din lume, va avea loc pe 27 iunie, acesta urmand sa fie difuzat de televiziunea publica, informeaza organizatorii.

  • Miss Universe 2009 este din Venezuela

    Miss Venezuela, Stefania Fernandez, in varsta de 18 de ani, a fost aleasa Miss Universe 2009, duminica seara, la Nassau, in Bahamas, a anuntat prezentatorul celebrului concurs de frumusete, aflat la cea de-a 58-a editie, informeaza AFP.

  • Miss World 2010 o are ca favorita pe Miss Norvegia

    Un numar de 120 de femei vor concura, sambata, pentru titlul Miss World 2010, in finala concursului, urmarit de peste un miliard de telespectatori din lumea intreaga, organizat in insula tropicala chineza Hainan, iar favorita caselor de pariuri este reprezentanta Norvegiei, informeaza AFP.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii