Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Oscar de la Renta - primavara 2009

Joi, 23 Octombrie 2008

Oscar de la Renta - primavara 2009Materiale lejere in tonuri deschise este ceea ce ne recomanda designerul Oscar de la Renta sa imbracam in sezonul primavara - vara 2009.

Maestrul s-a jucat cu tonurile, texturile si a realizat una dintre cele mai reusite colectii ale sale.


Tendintel
e pentru primavara - vara 2009, ce poarta semnatura Oscar de la Renta sunt:

- rochii elegante, confectionate din bumbac si matase, peste genunchi, cu decolteu adanc si fiind accesorizate cu diferite centuri sau curele din piele. Cromatica de culori este variata. Astfel, putem observa rochii sexy, albe, gri, roz, verzi sau chiar inflorate.



Oscar de la Renta - primavara 2009- tinutele deux - pieces sunt la moda in sezonul cald. Camasa alba, trei sferturi, din bumbac, asortata la o fusta clos, neagra cu dungi subtiri gri si o centura din piele intr-o nuanta cenusie poate constitui tinuta office perfecta!

- costumele de baie sunt intregi si au o textura moderna. In tonuri de gri, negru si rosu Oscar de la Renta a realizat costume de baie trendy pentru primavara - vara 2009.

- materialele pipite sau cu imprimeu floral sunt de asemenea in voga in sezonul cald. Incercati tinutele feminine avand aceste imprimeuri delicate si cu siguranta nu va veti mai dezlipi de ele!

Colectia
pentru primavara - vara 2009 realizata de Oscar de la Renta este feminina, eleganta si rafinata!


Georgiana Popa

oscar_de_la_renta1.jpg
oscar_de_la_renta10.jpg
oscar_de_la_renta11.jpg
oscar_de_la_renta12.jpg
oscar_de_la_renta13.jpg
oscar_de_la_renta14.jpg
oscar_de_la_renta15.jpg
oscar_de_la_renta16.jpg
oscar_de_la_renta17.jpg
oscar_de_la_renta18.jpg
oscar_de_la_renta19.jpg
oscar_de_la_renta2.jpg
oscar_de_la_renta20.jpg
oscar_de_la_renta21.jpg
oscar_de_la_renta22.jpg
oscar_de_la_renta3.jpg
oscar_de_la_renta4.jpg
oscar_de_la_renta5.jpg
oscar_de_la_renta6.jpg
oscar_de_la_renta7.jpg
oscar_de_la_renta8.jpg
oscar_de_la_renta9.jpg
 

sursa foto: style.com

Te-ar putea interesa:
  • Moda primavara-vara 2013: Colectia Oscar de la Renta

    Colectia de primavara/vara 2013 a casei Oscar de la Renta poate fi definita simplu, intr-un singur cuvant: latex. Karlie Kloss a deschis prezentarea purtand o fusta alba creion si un blazer navy, dar piesa de rezistenta a fost o bluza rosie despre care am fi putut crede ca este din piele. Ei bine, nu. Folosit in diverse alte combinatii, latexul nu a creat nicio secunda ideea de sexualitate ci, dimpotriva, a adus o nota de eleganta subtila tuturor creatiilor.

  • Oscar de la Renta prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Una dintre cele mai asteptate colectii primavara-vara 2012 a fost cea semnata Oscar de la Renta. Motivul?  Oscar de la Renta a avut mereu colectii ce prezentau rochii desprinse din visele tuturor femeilor.

  • Tinuta de designer, Oscar De La Renta

    Oscar De La Renta este unul dintre cei mai apreciati designeri, in special cand vine vorba de rochii, atat de seara cat si de zi.Cunoscandu-i creatiile, am fost tentata sa cred initial ca si stilul vestimentar iese din tipare, insa tinuta de designer de astazi este una cuminte, conservatoare, corecta.

  • Oscar de la Renta sau rochia de mireasa perfecta

    Designerul Oscar de la Renta recomanda in primavara 2008 rochia de mireasa alba sau crem, din tafta, matase, cu poale din tul (foarte bogate), accesorizata pe alocuri cu mici cristale Swarovski. Alaturi de rochiile bufante, delicate si suave, Oscar a asortat pantofi cu toc, din satin, realizand astfel un look exceptional.

  • Oscar de la Renta - New York Fashion Week

    Cand spui Oscar de la Renta spui automat "eleganta, rafinament, feminitate". Iar colectia primavara - vara 2008, prezentata in cadrul New York Fashion Week vine sa intareasca bunul gust si calitatea exceptionala a creatiilor sale.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii