Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pantofi de designer 2011

Joi, 05 Mai 2011

Pantofi de designer 2011Sunt frumosi, la moda, stilati, eleganti sau ciudati si ne fac sa visam in fiecare sezon. Azi ne-am propus sa iti aratam cei mai frumosi pantofi de designer pe care i-am vazut pe podiumuri in 2011.


Designerii fac eforturi pentru a gasi noi metode neconventionale de a exprima frumusetea, iar acest lucru este valabil mai ales atunci cand vine vorba de pantofi. Va invit sa urmarim impreuna principalele tendinte in materie de pantofi in 2011 .


Alexander McQueen


Incepem cu renumitul brand Alexander McQueen, care, chiar si sub conducerea Sarei Burton isi pastreaza nota de originalitate si unicitate in materie de incaltaminte. Suntem de prere ca Sarah reuseste sa duca mai departe mostenirea McQueen fara niciun fel de probleme. Colectia de primvara-vara de pantofi Alexander McQueen este excentrica si stilata, exact asa cum ne asteptam.

alexander-mcqueen.jpg
alexander-mcqueen2.jpg
alexander-mcqueen3.jpg
 


Anastasia Radevich


Calcand pe urmele unor designeri ca si Nicholas Kirkwood, Anastasia Radevich improvizeaza si uimeste de fiecare data. Pantofii ei au o nota de eleganta si rafinament, iar tocurile acestora sunt de-a dreptul suprarealiste.

anastasia-radevich-4.jpg
anastasia-radevich-8.jpg
anastasia-radevich.jpg
 


Balenciaga


Asemenea pantofilor Anastasia Radevich pe care i-am prezentat mai sus, acesti pantofi Balenciaga arata foarte futurist, insa sunt foarte stilati si sic. Sunt creati de Nicolas Ghesquière si in opinia mea reprezinta perfect inbinarea intre neconventional si frumusete.

balenciaga-1.jpg
balenciaga-2.jpg
balenciaga-4.jpg
 


Lanvin


In comparatie cu cei de mi sus, pantofii Lanvin par chiar conventionali, insa tocul stiletto nu se va demoda niciodata si arata superb in combinatie cu berete de piele si catarame. Culorile calde si imprimeurile animal print fac din aceasta colectie una foarte feminina.

lanvin-1.jpg
lanvin-2.jpg
lanvin-3.jpg
 


Louis Vuitton


Pantofii Louis Vuitton pentru primvara-vara sunt de asemenea inediti. Aceasta colectie este limitata, insa daca vrei sa atragi toate privirile, acesti pantofi sunt pentru tine. Tocurile sunt inspirate de forme si culori din lumea animala, insa sunt de asemenea delicate si finute.

louis-vuitton1-1.jpg
louisvuitton-2.jpg
louisvuitton-3.jpg
 


Prada


Brandul Prada este recunoscut pentru designul inovator, iar colectia de pantofi de primavara vara nu face nici ea exceptie. Punand accentul pe cele mai noi trenduri ale acestui sezon, aceasta colectie cu siguranta ii va atrage atat pe cei care prefera designurile conventionale cat si pe cei care adora inovatiile. Platformele din aceasta colectie reusesc sa imbine stilul si confortul.

prada-1.jpg
prada-2.jpg
prada-3.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Pantofi 2011

    A venit primavara nu doar afara, prin temperaturi ceva mai prietenoase si soare, ci si in garderoba noastra. Ne pregatim sa ascundem in rafturile de jos hainele si accesoriile de iarna si sa scoatem la iveala pe cele de primavara si de vara. Si de cele mai multe ori ne gandim ca vrem lucruri noi, iar pantofii sunt cu siguranta in topul listei de shopping. De aceea ne-am gandit sa iti prezentam modele de pantofi 2011, ca sa stii cam ce se poarta in acest sezon, care mai sunt culorile, formele si tendintele in materie de incaltaminte.

  • Pantofi si genti must-have in vara 2011

    Sezonul de vara 2011 incepe, asadar innoirea garderobei e vitala! Si ce iubim noi femeile cel si cel mai mult? Gentile si pantofii! Asadar sa vedem care sunt gentile si pantofii must have in acest sezon.

  • Pantofi - Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In sezonul care urmeaza, totul este posibil. Se poarta de toate, de la pantofi cu talpa joasa la pantofi cu platforme, de la pantofi in nuante neutre la cei cu imprimeuri cat mai traznite, sclipici si culori puternice.

  • Pantofi – top 10 tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Fiind la inceput de sezon, trebuie sa iti pregatesti garderoba pentru sezonul care urmeaza, iar pantofii reprezinta un detaliu esential din tinuta ta.

  • Botine, cizme si pantofi toamna-iarna 2010-2011

    Anul acesta, propunerile in materie de incaltaminte pentru sezonul rece se situeaza la extreme. Designerii ne propun pe de-o parte cizme calduroase XXL, iar pe de alta parte, pantofi si botine ultradecupate, purtate insa cu dresuri moi de iarna.

Mesaje (5) »
...
scris de lari..., May 07, 2011

doamne ce oribilitati...

...
scris de Claudia83, May 09, 2011

una saou doua perechi dragute...in rest horror!!!

...
scris de ela mac, May 10, 2011

are dreptate claudia: horror

...
scris de upsetelf, June 05, 2011

mmm. la radevich nu as mentiona "eleganta si rafinament" ca prim adjective :-) - mai mult as opta pentru "f*turistic , decadent "... Vutton a reusit sa contorsioneze cam neplacut tocul pt impresia generala... dar in rest le-as incerca.

...
scris de upsetelf, June 05, 2011

PS - steluta aia nu e de la mine in cuvintul cu f ; softul site-ului e de vina !! :-))

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii