Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pantofi si genti must-have in vara 2011

Joi, 26 Mai 2011

Pantofi si genti must-have in vara 2011Sezonul de vara 2011 incepe, asadar innoirea garderobei e vitala! Si ce iubim noi femeile cel si cel mai mult? Gentile si pantofii! Asadar sa vedem care sunt gentile si pantofii must have in acest sezon.


Noile trenduri de vara vara arata superb si deja putem gasi si in magazine accesorii inspirate de marii designeri. Uita-te peste principalele trenduri si alege-le pe cele care iti plac cel mai mult.

Culori intense

Daca inca nu ti-ai achizitionat pantofi sau genti in culori intense, este momentul sa o faci. Anul acesta nu este obligatoriu ca pantofii si geanta ta sa aiba aceeasi culoare. Uita de asortari si indrazneste sa porti mai multe culori intense diferite, insa fii atenta ca acestea sa se potriveasca intre ele. Joaca-te cu nuante de oranj, verde, albastru electric, rosu, turcoaz  si galben. Rosu in combinatie cu roz sau albastru in combinatie cu verde sunt tendintele anului 2011.


must-have-1.JPG
must-have-2.JPG
must-have3.JPG
 


Imprimeuri florale

Imprimeurile florale sunt must-have in sezonul de vara 2011. Sunt atat de dragute si de vesele incat nu le putem refuza, asadar de ce sa nu ne achizitionam sandale sau genti "inflorate"? Atat gentile cat si sandalele cu imprime-uri sunt de cele mai multe ori confectionate din panza, asadar sunt la moda si confortabile.

must-have-4.JPG
must-have-5.JPG
must-have-6.JPG
 


Alb

Vara asta se poarta tinutele albe in totalitate. Pantofii si gentile plic sau posetele albe sunt asadar si ele must-have in acest sezon. Vei arata impecabil!

must-have-7.JPG
must-have-8.JPG
must-have-9.JPG
 


Te-ar putea interesa:
  • Genti primavara - vara 2011

    Venirea sezonului de primavara - vara 2011 ne determina sa iesim la shopping in cautare de noi achizitii, care sa inlocuiasca cat mai mult din lucrurile de care ne-am plictisit sau care nu ne mai reprezinta din punct de vedere al stilului nostru vestimentar. Printre achizitii se afla cu siguranta si accesoriile, si in special gentile. De aceea vezi care sunt modelele de genti pentru anul 2011.

  • Genti - plic pentru primavara - vara 2011

    Gentile-plic au devenit accesorii extrem de iubite de femeia moderna, care traieste intr-o societate mereu pe fuga si mereu in schimbare. Cand obosesti sa tot cari dupa tine o geanta de dimensiuni medii, mari sau extra-large, iti iei o poseta - plic si pleci cat se poate de lejera in oras.

  • Genti Moschino: tendinte genti toamna-iarna 2011/2012

    Colectia de genti Moschino pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 este foarte dinamica si include o varietate de stiluri, mare parte din ele reprezentand tendintele in materie de genti ale acestui sezon.

  • Genti-Modele de genti in toamna/iarna 2011-2012

    Daca tot am intrat in febra toamnei si al sezonului urmator, trebuie sa acordam o atentie sporita si celui mai ravnit accesoriu al damelor: geanta.

  • Genti - Genti mini versus genti maxi

    Acest articol va fi mai degraba o comparatie intre gentile micute, printre care se afla si plicurile, si gentile mari, incapatoare. Eu nu ma pot spune ca port doar genti mari sau ca urasc gentile mini, deoarece port ambele modele si le adaptez in functie de ocazie. Acestea fiind spuse am sa va prezint atat avantaje cat si dezavantaje ale ambelor variante de genti.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii