Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pattis - rochii de mireasa toamna 2009

Miercuri, 26 August 2009
Pattis - rochii de mireasa toamna 2009Casa de moda Pattis ofera viitoarelor mirese posibilitatea de a imbraca o rochie cu un usor aer vintage. Colectia toamna 2009 se adreseaza exclusiv femeilor romantice, indragostite de trena lunga si de materialele vaporoase.

Fie ca urmaresc linia corpului, fie ca il invaluie cu o crinolina usoara, rochiile Pattis confera senzualitate, stil si feminitate.

Designerul trece de la corset la rochia sustinuta de bretele, precum si la voalul plisat, care da partii de sus un aspect de bluza. Rochiile sunt fluide, iar trena da impresia de curgere usoara in urma mersului alene al miresei.

Pattis a mizat si pe suprapunerile de materiale, pentru sporirea aspectului de vaporos si usor. Intalnim volane mai mici sau mai mari, iar rochia atinge lungimea maxima.

Nu lipsesc broderiile si cristalele Swarovski, atasate la brau sau la baza gatului, pentru un plus de eleganta si rafinament.

Materialele folosite in realizarea rochiilor Pattis pentru toamna 2009 sunt sifonul, satinul si voalul. Culoarea de baza este albul pur, insa sunt puse la dispozitia clientelor si nuante de crem si auriu.

Mi-a placut in mod deosebit rochia cu un corset prelungit, trena in stil sirena, extrem de eleganta si rafinata, la care s-a adaugat colierul de dantela inalt. O rochie care te va ajuta cu siguranta sa te simti mai mult decat speciala in cea mai importanta zi a vietii tale.


Marinela Gheorghe

pattis.jpg
pattis_1.jpg
pattis_10.jpg
pattis_11.jpg
pattis_12.jpg
pattis_13.jpg
pattis_14.jpg
pattis_15.jpg
pattis_16.jpg
pattis_17.jpg
pattis_2.jpg
pattis_3.jpg
pattis_4.jpg
pattis_5.jpg
pattis_6.jpg
pattis_7.jpg
pattis_8.jpg
pattis_9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Rochii de mireasa Franc Sarabia- colectia toamna-iarna 2009-2010

    Casa de moda Franc Sarabia a lansat noua colectie de rochii de mireasa pentru toamna-iarna 2009-2010, semnata de designerul Francis Montesinos. Aceasta colectie sofisticata si eleganta este potrivita atat zilelor mai calduroase, cat si celor specifice anotimpului rece.

  • Rochii de mireasa La Sposa - primavara - vara 2009

    Doriti sa fiti o mireasa moderna si cocheta? La Sposa a realizat o colectie seducatoare de rochii de mireasa, pentru tinerele domnisoare care vor spune "DA" in primavara - vara lui 2009.

  • Moda 2009 - rochii de mireasa Augusta Jones

    Vrei sa fii o zana la propria nunta? In primavara - vara 2009 se poarta rochiile de mireasa din voal, simple si elegante, care pun in evidenta feminitatea.

  • Toamna 2008 - Rochii de mireasa Lazaro

    Aerul boem, usor vintage te duce cu gandul la vremurile de demult, de epoca, in momentul in care privesti rochiile de mireasa Lazaro pentru toamna - iarna 2008 - 2009. Eleganta materialelor de matase, voal, sifon, este subliniata de broderia fina lucrata manual cu o atentie deosebita.

  • Rochii de mireasa 2009 - Vera Wang primavara - vara

    In momentul in care te uiti la rochiile de mireasa create de Vera Wang, iti dai seama ca designerul nu a mizat pe alb, ci pe nuante pale de crem si bronz.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii