Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Prada: colectie toamna-iarna 2011/2012

Joi, 29 Septembrie 2011
Prada: colectie toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Paltonului de printesa din casmir ii este conferita o alura de vampa combinata cu rochiile A-line si podoabele mari din argint.

Miuccia Prada este renumita pentru faptul ca mereu aduce ceva neasteptat in moda, iar in acest sezon, colectia Prada nu a dezamagit, la fel ca intotdeauna si s-a ridicat la nivelul asteptarilor tuturor.

Avand drept inspiratie paltoanele de printesa din anii 1960, show-ul a inceput prin prezentarea unei serii de paltoane din casmir si rochii A-line, toate impodobite  cu curele asortate si nasturi mari argintii.

Imprimeurile ciudate, in care Prada a devenit specialist in ultima perioada, si-au facut loc, de data aceasta, pe fustele pana la nivelul genunchilor si pe bluzele cu nasturi.

In final, s-au prezentat texturi contrastante, dungi de blana si blana de oaie cusute intr-o maniera neobisnuita pe reverele si pe manecile jachetelor din casmir.

Pe langa tinutele outwear, viziunea incredibila a lui Prada a atins apogeul in momentul in care primele palete cromatice au ajuns pe podium, care aplicate in cazul rochiilor simple si combinate cu pantofi cu varf patratos, au creat o imagine coloristica ce va fi greu de uitat inca cateva luni de  acum inainte.

prada-colectie1.jpg
prada-colectie2.jpg
prada-colectie3.jpg
prada-colectie4.jpg
prada-colectie5.jpg
prada-colectie6.jpg
prada-colectie7.jpg
prada-colectie8.jpg
prada-colectie9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

  • Fendi: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Silvia Venturini Fendi a prezentat paltoane voluminoase A-line, gulere din blana si genti din piele lacuita in noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 inspirata din anii 1960.

  • Givenchy: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Ultima colectie prezentata de catre Ricardo Tisci pentru Givenchy a fost dominata de pantere si orhidee. Colectia s-a centrat pe diverse motive realizate la cel mai inalt si interesant nivel, astfel incat pana si cea care nu este un fan propriu-zis al imprimeurilor cu animale a putut fi convinsa ca aceasta colectie merita tot interesul.

  • Blumarine: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Prezentarea de moda Blumarine pentru sezonul de toamna 2011 a fost deschisa de tinute alcatuite din geci sport si tricotaje aerodinamice, bluze cu gat, cu funda si fuste mini, rochii A-line si tunici purtate peste pantaloni evazati, in nuante de camel, negru si albastru navy.

  • Rag & Bone: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Designerii David Neville si Marcus Wainwright au continuat cu aceleasi motive, stofa scotiana in carouri si kiltul, in noua colectie Rag & Bone pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, dar au completat tinutele din colectia pentru femei cu influente inspirate din triburile inuitilor, eschimosilor sau ale popoarelor indigene.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii