Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Prada prezinta colectia de primavara-vara 2012

Marti, 15 Noiembrie 2011
Prada prezinta colectia de primavara-vara 2012Miuccia Prada a reusit inca o data sa smulga aplauzele puternice ale celor din sala, cand si-a prezentat colectia Prada de primavara-vara 2012.

Acest lucru nu este de mirare, designer-ul avand o atentie deosebita fata de detalii. Tema principala a show-ului a fost constrastul. Dulceata este considerate calitatea principala a unei femei, insa pentru a se simti cu adevarat implinita are nevoie in egala masura de agresivitate.

Fie ca este vorba de atitudine sau vestimentatie, aceste doua trasaturi aflate intr-un echilibru perfect  redau complexitatea unei femei puternice. Dura, in situatiile in care trebuie sa-si arate fermitatea si dulce in zilele obisnuite.

Aceasta dualitate a femeii o gasim in colectia Prada: avem elemente dulci si elemente usor agresive. Printre sursele de inspiratie pe care designer -ul le-a avut au fost masinile, pe principiul “cele doua pasiuni ale barbatilor italieni sunt femeile si masinile”, anii ’50 si vestimentatia lui Marilyn Monroe din filmul “The seven year itch”.

Decorul reda un garaj, cu iluzia unor pete de ulei pe podea, in contrast cu feminitatea tuturor tinutelor. Designer-ul a apelat la tinute feminine ca forma, adaugand fie materiale usor agresive ca pielea, fie imprimeuri cu masini in combinatie cu materiale pretioase.

Fustele de lungime midi in stilul celor purtate de Marilyn, cu pliuri, sunt atat din matase cat si din piele sau dantela. Pe langa fustele vaporoase, pe podium regasim si fustele stilou, combinate in acelasi mod inedit in stilul Prada. Un lucru interesant de observat este faptul ca nu exista rochii, ci doar combinatii facute intr-un mod original.

Culorile cele mai des intalnite sunt pastelate, in combinatie cu pete puternice de culoare, avand din nou o antiteza intre agresivitate si dulceata, rezultand feminitatea cu care Prada ne-a obisnuit in toti acesti ani.

Autor: Patricia Ter

prada-1.jpg
prada-2.jpg
prada-3.jpg
prada-4.jpg
prada-5.jpg
prada-6.jpg
prada-7.jpg
prada-8.jpg
prada-9.jpg
 


Sursa foto: Hepta


 

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii