Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Premiile fashion CFDA 2011

Miercuri, 08 Iunie 2011


Premiile fashion CFDA 2011
Foto: Hepta
Consiliului Designerilor Americani
(CFDA) a acordat, ca si in fiecare an, premiile CFDA, echivalente Oscarurilor in lumea modei. Sponsorizat de Swarovski, evenimentul sustine si premiaza elitele din lumea modei.

Memorabilul eveniment care a avut loc la Alice Tully Hall, Lincoln Center, a fost impanzit cu personalitati importante din lumea modei, toate purtand tinute fabuloase.

Printre castigatorii serii se numara Jack McCollough si Lazaro Hernandez de la Proenza Schouler, primind distinctia designerul anului pentru moda feminina. Pentru designerul anului pentru moda masculina castigatorul a fost Michael Bastian.

Premiul pentru designul de accesorii i-a fost acordat lui Alexander Wang. Phoebe Philo de la Celine a primit Premiul International.

Premiul Swarovski pentru noi talente pentru moda feminina a fost castigat de Prabal Gurung, iar pentru cea masculina i-a fost acordat lui Robert Geller. Legendarul Marc Jacobs a primit distinctia "Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award". Lady Gaga a fost de asemenea premiata cu binemeritatul titlu de Fashion Icon.

Printre vedetele care au luat parte la eveniment s-au numarat Diane von Furstenberg , Anna Wintour, Grace Coddington, Donna Karan, Liv Tyler, Chloe Sevigny, Michael Kors, Ashley Greene, Miranda Kerr, Erin Fetherston, Mary Kate si Ashley Olsen, Daphne Guiness, Kerry Washington, Kirsten Dunst, Kanye West, Karolina Kurkova, Joy Bryant, Leelee Sobieski, Lucy Liu, Whitney Port, Naomi Watts, Sofia Coppola, Kelly Killoren Bensimon, Jessica Alba, Chanel Iman, Doutzen Kroes, Sessilee Lopez, Zac Posen si Gerard Butler.

Anderson Cooper a prezentat ceremonia iar Lady Gaga a cantat alaturi de Patti LaBelle la after party-ul oficialal.

Iata cateva imagini de la premiile CFDA cu cele mai celebre vedete din lumea modei si nu numai in  prim plan.

Anna-Wintour.jpg
Ashley-Greene-Michae-Kors.jpg
Chanel-Iman-Alessandra-Ambrosio.jpg
Diane-von-Furstenberg.jpg
Kirsten-Dunst.jpg
Lady-Gaga.jpg
Liv-Tyler.jpg
Lucy-Liu-Monique-Lhuillier.jpg
Mary-Kate-Olsen-Ashley-Olsen.jpg
Michael-Bastian-Gerard-Butler.jpg
Miranda-Kerr.jpg
Sessilee-Lopez-Zac-Posen.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Premiile Fashion ale anului 2009

    Peste tot in lume se acorda in fiecare an importante distinctii care vin sa incununeze munca asidua a celor mai prolifici designeri din lume. Publicatia britanica Independent a tras linie la sfarsit de an. Sa vedem impreuna care sunt marii castigatori ai industriei fashion.

  • Tinutele de la premiile Grammy 2011

    Vedetele au preferat sa poarte tinute socante pe covorul rosu din fata Staples Center din Los Angeles, unde a avut loc, duminica seara, gala de decernare a premiilor Grammy, informeaza dailymail.co.uk.

  • Tinutele de la premiile Oscar 2011

    Gala de decernare a premiilor Oscar este, de foarte multi ani, o ocazie in care actorii, dar mai ales actritele pot face dovada elegantei si a bunului gust, dictand totodata principalele tendinte ale primaverii, la editia de anul acesta remarcandu-se rosul intens si culorile pastel stralucitoare.

  • Cele mai hot 5 tinute de la Premiile Latin Grammy 2011

    Ieri au avut loc Premiile Latin Grammy, editia 2011, prilej cu care divele au avut ocazia sa defileze in cele mai provocatoare rochii.Majoritatea au decis sa apeleze la culori stralucitoare, de dive, aratand ca scoase din povesti!

  • Coafuri – coafurile vedetelor de la Premiile Emmy 2011

    Cea de-a 63-a editie a Premiilor Emmy a avut loc in Los Angeles si vedetele au aratat extraordinar pe covorul rosu. Vezi ce look-uri au adoptat vedetele cu ocazia acestui eveniment pretentios si inspira-te din ele, pentru a fi sigura ca toate privirile vor fi atintite asupra ta.

Mesaje (1) »
...
scris de Glass21HEATHER, July 01, 2011

Have no enough cash to buy a car? Worry not, because this is achievable to get the credit loans to resolve such problems. Therefore take a term loan to buy everything you need.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii