Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rag & Bone: colectie toamna-iarna 2011/2012

Joi, 20 Octombrie 2011
Rag & Bone: colectie toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Designerii David Neville si Marcus Wainwright au continuat cu aceleasi motive, stofa scotiana in carouri si kiltul, in noua colectie Rag & Bone pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, dar au completat tinutele din colectia pentru femei cu influente inspirate din triburile inuitilor, eschimosilor sau ale popoarelor indigene.

In cazul show-ului lor, David Neville si Marcus Wainwright au folosit foarte multe texturi si idei similare celor prezentate in cadrul colectiei pentru barbati. Asta pentru ca folosirea texturilor britanice si a temelor apropiate sufletului lor englezesc reprezinta, in fond, emblema brandului.
 
Asa se explica folosirea texturilor cu imprimeu in carouri scotiene, a kilturilor si a gecilor pufoase. Dar toate aceste elemente ce intruchipeaza chintesenta britanica au fost combinate cu iscusinta cu doua surse principale de inspiratie, tinutele de eschimosi si tinutele pentru ski inspirate din anii 70. Iar combinatia ciudata a mers de minune si a dat foarte bine.

Contrastul puternic a fost sustinut si de combinatia dintre cele doua culori complementare folosite, albastru si portocaliu. Designerii de la Rag & Bone au combinat poncho-uri etnice, cu dungi si jachete de baseball.

Rag & Bone a redat perfect diversitatea garderobei feminine si au prezentat, in acelasi timp, texturi precum blana glamour sau tricotaje. Nuantele terne precum griul sau albul au contrastat puternic cu visiniul sau imprimeurile colorate in carouri.

rag-bone1.jpg
rag-bone2.jpg
rag-bone3.jpg
 


Sosetele captusite au conferit tinutelor un look futuristic de eschimosi, dar tinutele in nuante puternice de albastru au lasat cea mai pregnanta impresie in urma prezentarii de moda.

Sursa principala de inspiratie au reprezentat-o triburile de inuiti, saami si eschimosi si intreg cercul Arctic, apoi s-a trecut la tinutele pentru ski din anii 1970. Elementele inspirate din anii 70, precum puloverele captusite si cele din tinutele pentru ski au fost folosite pentru a contrabalansa influentele tribale.

rag-bone10.jpg
rag-bone11.jpg
rag-bone12.jpg
rag-bone4.jpg
rag-bone5.jpg
rag-bone6.jpg
rag-bone7.jpg
rag-bone8.jpg
rag-bone9.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

  • Prada: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Paltonului de printesa din casmir ii este conferita o alura de vampa combinata cu rochiile A-line si podoabele mari din argint.

  • Hermes: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Toata lumea s-a asteptat ca odata ce Christophe Lemaire a preluat jobul de director de creatie la Hermes, imaginea brandului sa se schimbe intr-un mod dramatic. Din fericire, acest lucru nu s-a intamplat.

  • Fendi: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Silvia Venturini Fendi a prezentat paltoane voluminoase A-line, gulere din blana si genti din piele lacuita in noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 inspirata din anii 1960.

  • Givenchy: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Ultima colectie prezentata de catre Ricardo Tisci pentru Givenchy a fost dominata de pantere si orhidee. Colectia s-a centrat pe diverse motive realizate la cel mai inalt si interesant nivel, astfel incat pana si cea care nu este un fan propriu-zis al imprimeurilor cu animale a putut fi convinsa ca aceasta colectie merita tot interesul.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii