Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ralph Lauren, colectia primavara - vara 2008

Joi, 06 Martie 2008

Ralph Lauren, colectia primavara - vara 2008Designerul american Ralph Lauren a creat o colectie pentru primavara - vara 2008, potrivita persoanelor romantice, cochete si feminine.

Rochiile propuse pentru aceasta primavara sunt din materiale vaporoase (voal, matase), cu bulinute, floricele, diferite funde aplicate pe material, alaturi de care a asortat palarii imense in stilul anilor '60 - '70, ce le imprima o imagine sexy si seducatoare.






Ralph Lauren, colectia primavara - vara 2008Ralph a mai adaugat cateva elemente feminine: manusi scurte, centuri late, posete micute, siraguri de perle, flori sau funde prinse la palarii sau la gat.

Colectia lui Lauren este realizata in stil parizian, rafinata si extrem de feminina.

De asemenea, volanasele si funditele aduc eleganta si senzualitate, iar combinatia de alb si negru este spectaculoasa.







Ralph Lauren, colectia primavara - vara 2008Designerul a mai propus si nuante primavaratice de roz, mov, albastru, verde, galben, la care a mai adaugat si imprimeuri florale, ce au adus romantism si delicatete colectiei pentru primavara - vara 2008.

Nota 10 pentru colectia lui Ralph Lauren.



Daca doriti sa vedeti si celelalte imagini din galerie dati click aici...









Ralph Lauren, colectia primavara - vara 2008Ralph Lauren, colectia primavara - vara 2008

Ralph Lauren, colectia primavara - vara 2008Ralph Lauren, colectia primavara - vara 2008

Ralph Lauren, colectia primavara - vara 2008Ralph Lauren, colectia primavara - vara 2008


Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Colectia Ralph Lauren 2011-2012 destinata barbatilor

    Ralph Lauren este unul din cei mai apreciati designerii pentru barbati pe plan mondial. Creatiile acestuia sunt admirate atat purtate de vedete internationale, cat si de oameni de rand sau de cei pasionati de moda. Pentru sezonul de toamna iarna 2011 talentatul designer a pregatit o colectie extrem de versatila si potrivita oricarui stil si personalitate.

  • Chado Ralph Rucci prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Chado Ralph Rucci a avut una dintre cele mai aclamate colectii de primavara-vara 2012. Designer-ul are in spate o cariera de 30 de ani, timp in care si-a facut ca trade-mark atentia lui deosebita pentru decupaje si taieturi.

  • Vanzari incredibile pentru Ralph Lauren

    La inceputul lunii aprilie, renumitul brand Polo Ralph Lauren a finalizat anul fiscal cu inca o realizare. Vanzarile marcii de lux au inregistrat o crestere de pana la 14 % la 4 miliarde de euro, iar profitul net a crescut la 403 milioane de euro, cu 18 %.

  • Colectia Missoni, primavara - vara 2008

    Missoni este unul dintre brandurile cele mai apreciate atunci cand vorbim exclusiv despre moda milaneza. Fondata de Rosita si Ottavio Missoni, casa de moda a cunoscut un real succes inca din anii '70, rezistand pana in prezent intr-un domeniu dur si competitiv, unde doar cei mai buni reusesc sa se mentina.

  • Colectia Amen, primavara - vara 2008

    Colectia Amen pentru primavara - vara 2008 este extrem de feminina si senzuala. Materialele folosite sunt bumbacul, matasea si voalul. Croiala simpla, alaturi de materialul vaporos din care au fost realizate tinutele au adus prospetime si eleganta intregii colectii pentru aceasta primavara.

Mesaje (1) »
...
scris de crinuta bebe, May 15, 2009

cine o sa poarte palarii pe strada rar mai intalnesti asemenea persoane ,in plus sun haine pentru femeile in varsta te rog nu as purta asa ceva doa r ptr.bani ca ele desigur nu ca le-ar placea colectia ta banii...mai gandeste-te ca scoti asta pe piata

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii