Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Razvan Ciobanu - RFW 2010

Vineri, 18 Iunie 2010
Razvan Ciobanu - RFW 2010Una dintre cele mai controversate prezentari de la RFW 2010, colectia de rochii de seara semnata Razvan Ciobanu a mers intr-o sfera a decadentei (chic?!), dand nastere exclamatiilor de uimire sau privirilor dezaprobatoare.

La modul ipotetic, colectia vazuta doar din spate s-ar fi adecvat unui anumit tip de clientela. Insa in conditii reale, intreaga defilare de fese feminine mi s-a parut mai potrivita pe o plaja de nudisti decat in cadrul unei prezentari de moda.

Colectia, in opinia mea total necomerciala, se salveaza de la vulgaritate prin partea frontala a rochiilor frumos lucrata, cu combinatii de materiale interesante cand se mentin dincolo de zona kitsch.

Paleta cromatica este dominata de negru, cu accente de violet, verde inchis, galben, oranj, albastru stralucitor, gri, bej si argintiu, iar la nivelul materialelor predomina dantela cu broderie bogata, alaturata satinului, organzei, lame-ului sau voalului.

Cele doua modelele care (considerate doar din fata) mi s-au parut atrgatoare sunt rochia lunga cu drapaj din satin gri si cea scurta cu maneci trei-sferturi din dantela neagra, partea superioara gen corset si cea inferioara realizata din randuri de volane scurte suprapuse.


Andreea Peticaru


DSC_0390.jpg
DSC_0396.jpg
DSC_0402.jpg
DSC_0406.jpg
DSC_0413.jpg
DSC_0421.jpg
DSC_0427.jpg
DSC_0432.jpg
DSC_0435.jpg
DSC_0442.jpg
DSC_0445.jpg
DSC_0458.jpg
DSC_0463.jpg
DSC_0471.jpg
DSC_0473.jpg
DSC_0480.jpg
DSC_0483.jpg
DSC_0485.jpg
DSC_0488.jpg
DSC_0499.jpg
DSC_0509.jpg
DSC_0513.jpg
DSC_0518.jpg
DSC_0526.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Corina, imaginea colectiei lui Razvan Ciobanu

    Designerul roman Razvan Ciobanu a realizat un casting pentru a-si alege cel mai potrivit model, pentru noua sa colectie. Din multitudinea de fete care s-au prezentat la casting, Razvan a ales-o pe frumoasa Corina, pentru a reprezenta imaginea colectiei toamna-iarna.

  • Razvan Ciobanu a preluat Irina Schrotter

    Irina Schrotter una dintre emblemele importante ale modei din Romania a renuntat pentru o perioada la designul vestimentar, datorita faptului ca vrea sa se implice in politica. Frumoasa creatoare doreste sa devina primarul Iasiului, orasul sau natal, in 2008. Pentru ca nu doreste ca marca "Irina Schrotter" sa inceteze din lumea modei, creatoarea si-a incredintat managementul activitatii sale de designer lui Razvan Ciobanu. 

  • Razvan Ciobanu - Rochia - primavara-vara 2009

    Razvan Ciobanu poate fi numit intr-o anumita masura designerul rebel al Romaniei, obisnuindu-si publicul de-a lungul timpului cu initiative de promovare si abordari socante. Colectia de primavara-vara 2009, intitulata sugestiv "Rochia" a beneficiat de un cadru si de o poveste proprie care sa completeze creatiile, pentru a transmite viziunea lui Ciobanu vis a vis de unul dintre cele mai iubite articole vestimentare.

  • Razvan Ciobanu - Romanian Fashion Week 2008

    Galerie de imagini: Razvan Ciobanu - Romanian Fashion Week 2008

  • Designerul Razvan Ciobanu, in atentia procurorilor DIICOT pentru ca a cumparat cocaina

    Creatorul de moda Razvan Ciobanu a intrat in vizorul procurorilor dupa ce ar fi cumparat mai multe doze de cocaina de la dealeri, el fiind monitorizat de politisti sub acoperire care urmareau o retea de traficanti de droguri in cluburile din Capitala si in hoteluri de lux, relateaza Adevarul.

Mesaje (1) »
...
scris de aicha, June 26, 2010

lumea chiar nu mai are imaginatie? cum sa porti asemenea rochii? pare chiar o bataie de joc din parte designerului .colectia a fost dusa prea la exterm

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii