Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rhea Costa - primavara-vara 2011

Luni, 22 Noiembrie 2010
Rhea Costa - primavara-vara 2011Colectia Rhea Costa de primavara-vara 2011, prezentata la Gala Avanpremiere 2010, are ca punct de plecare primavara lui Botticelli, cu toate valentele sale mitologice si clasicizante. 

Sub brandul Rhea Costa se ascunde tanarul designer Andreea Constantin, care ne ofera o mostra de inventivitate in arta drapajului, in stilul unei Madeleine Vionnet a timpurilor noastre.

Colectia emana suplete si adaptabilitate, interpretate in cheie eleganta. Chiton-ul antichitatii clasice este declinat in multiple variante cromatice si de croiala, pastrandu-si simplitatea si gratia originare. Variantele includ rochii scurte de cocktail in albastru petrol deschis, negru, bleumarin si alb, compleuri casual-office in negru cu alb sau bej, ori rochii lungi de seara in negru sau alb.

Tinutele sunt desavarsite prin inserarea de portiuni transparente din voal si/sau detalii stralucitoare - vizibile atat la nivelul braurilor delicate, cat si la nivelul colierelor sau al bratarilor.

Diafana si indrazneata in acelasi timp, colectia Andreei Constantin resuseste sa surprinda conceptele din spatele brandului Rhea Costa: stilul goddess, subtil, versatil, practic si elegant.

Andreea Peticaru

dsc_0004.jpg
dsc_0157.jpg
dsc_0162.jpg
dsc_0168.jpg
dsc_0177.jpg
dsc_0179.jpg
dsc_0182.jpg
dsc_0188.jpg
dsc_0196.jpg
dsc_0201.jpg
dsc_0208.jpg
dsc_0211.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Bridalissima de la Rhea Costa

    Iti doresti o nunta ca-n povesti, al carei epicentru sa fie rochia ta de mireasa? Colectia Bridalissima toamna-iarna 2012/2013 de la Rhea Costa te va surprinde cu siguranta!

  • Colectia Rhea Costa Bridalissima

    Rhea Costa si Dior Make-up au placerea de a te invita in culisele nuntii perfecte, la o vizionare in exclusivitate a colectiei Rhea Costa Bridalissima.Colectia Bridalissima este un mix de piese si accesorii speciale, din care fiecare mireasa poate alege pentru a crea o tinuta perfecta, unica, cu ajutorul stilistului Rhea Costa.

  • Rhea Costa prezinta colectia Bridalissima

    Miercuri, Sala Constanta a JW Marriott Bucharest Grand Hotel, s-a transformat in “Backstage of the perfect wedding”, un spatiu conceptual care a reunit elementele nuntii de vis si specialistii care o pot transforma in realitate.Rhea Costa a prezentat  Bridalissima, un mix de piese si accesorii speciale din care fiecare mireasa poate alege, pentru a crea o tinuta perfecta, unica. Rochia de mireasa Bridalissima este eleganta, sofisticata, dar in acelasi timp accesibila, moderna si versatila.Este rochia care poate fi purtata oricand dupa marele eveniment, accesorizata diferit, mixata cu alte piese din garderoba sau modificata in atelierul Rhea Costa.

  • Rhea Costa lanseaza colectia „Iuliana Tudor”

    Daca esti adepta unui stil clasic, usor retro si cu influente traditionale romanesti, Iuliana Tudor si Rhea Costa iti propun, din 1 decembrie, cateva tinute care sa ti se potriveasca.

  • Christelen B - primavara - vara 2011

    Christelen B a adus la Avanpremiere Fashion & Life-style Fest o colectie care, desi a fost denumita "Alb", a mizat pe numeroase culori, printre care rosu, maro, galben, liliachiu, portocaliu, verde si albastru. In ceea ce priveste albul, el a fost prezent in trei tinute formate din vesta sau halat plus pantaloni cu marginile rasfrante, care, dincolo de lejeritate, aduc impresia de uniforme de asistente medicale.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii