Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii de mireasa Yolan Cris - colectiile 2009-2010

Joi, 08 Octombrie 2009
Rochii de mireasa Yolan Cris - colectiile 2009-2010Yolan Cris este o casa de moda catalana care a fost deschisa datorita entuziasmului si dorintei de a crea frumos, a trei oameni care acum isi pun la dispozitie timpul si sufletul pentru ca acest proiect sa mearga. Mercedes Alvares are foarta multa experienta in domeniul rochiilor de mireasa, Yolanda Perez se ocupa de design, iar Cristina Perez conduce compania.

Ele fac rochii pret-a-porter, dar cu foarte multe broderii si componente lucrate manual.

Anul acesta, in cadrul celei de-a patra editii a Festivalului Gaudi Novias 2010, care a avut loc in Barcelona, Yolan Cris si-a prezentat patru colectii potrivite mai multor stiluri, dar toate avand in comun siluetele deosebit de feminine.

Renascimiento este linia retro a acestui sezon, cu rochii senzuale si feminine, cu taieturi sofisticate care ne duc cu gandul la secolul XV-XVI si perioada Renasterii.

Materialele au texturi diferite, iar rochiile au fost potentate de pete de culoare introduse sub forma broderiilor, degradeurilor si aplicatiilor de material. Culorile care completeaza aceasta colectie de un alb imaculat sunt rosu, orange si albastru.

Aceasta colectie deosebit de eleganta, are si un aer modern dat de linia simpla a croielii, care marcheaza silueta, unele rochii avand chiar lungimi mini.

alba.jpg
alicia.jpg
aralia.jpg
astrid.jpg
cecilia.jpg
colette.jpg
gala.jpg
gracia.jpg
jessica.jpg
jodie.jpg
kika.jpg
maya.jpg
nadia.jpg
nieves.jpg
pastore.jpg
 


Linia Belle Epoque se evidentiaza prin materiale naturale, broderii aplicate si accesorii care sunt in acelasi ton cu colectia. Umbrelele, palariile si margelele ne trimit cu gandul la mireasa boema, originala din perioada 1870-1900, desprinsa parca din tablourile pictorilor impresionisti Manet, Monnet, Renoir si Degas.

Aceasta colectie este deosebit de rafinata datorita broderiilor si albului care nu e spart decat de umbrele create de suprapunerile de material.

amy.jpg
azalea.jpg
carlota.jpg
delia.jpg
eulalia.jpg
fortuna.jpg
isa.jpg
laia.jpg
pamela.jpg
reyes.jpg
rosa.jpg
sandra.jpg
serena.jpg
veronica.jpg
zulema.jpg
 


Diva este o colectie ce evoca perioada anilor 1930, in care idealul uman era dat de vedetele de la Hollywood, precum Greta Garbo.

Rochiile de seara erau sub forma de lalea, stranse pe solduri, lungi pana la pamant si largite de la genunchi in jos prin clini. Spatele rochiilor era decupat adanc, iar palariile cu toate ca erau nefunctionale, erau un accesoriu de nelipsit. Acestora li se adaugau pene, voalete, panglici si flori, devenind adevarate opere de arta.

Toate aceste elemente se regasesc si in linia "Diva" a casei de moda Yolan Cris.

agatha.jpg
aurora.jpg
beatriz.jpg
belinda.jpg
celina.jpg
cinta.jpg
dina.jpg
dora.jpg
elissa.jpg
emma.jpg
lina.jpg
maranta.jpg
minerva.jpg
sita.jpg
sonia.jpg
 


Alquimia este o linie vestimentara cu rochii simple, cu taieturi romantice si tesaturi cu macrame care evoca stilul hippy.  

In aceasta colectie se suprapun mai multe tipuri de material, unele foarte simple si altele cu multe broderii.

Rochiile sunt accesorizate cu palarii, bandane si saluri crosetate, care dau un plus de pretiozitate si rafinament colectiei.

alquimia-1.jpg
alquimia-14.jpg
alquimia-17.jpg
alquimia-25.jpg
alquimia-28.jpg
alquimia-301.jpg
alquimia-32.jpg
alquimia-35.jpg
alquimia-5.jpg
andrea.jpg
anna.jpg
celeste.jpg
esther.jpg
flora.jpg
flora1.jpg
gloria.jpg
kali.jpg
kia.jpg
lea.jpg
lola.jpg
loren.jpg
marina.jpg
marta.jpg
mirta.jpg
natura.jpg
noemi.jpg
olimpia.jpg
zaira.jpg
zoe.jpg
 


Sursa foto : fashionbride.com

Lavinia Nistor


Te-ar putea interesa:
  • Elie Saab - rochii de mireasa haute - couture 2009 - 2010

    Elie Saab, unul dintre putinii designeri ce fac parte din Federatia Franceza de Haute Couture, ne-a prezentat la Runway-ul din iulie 2009, care a avut loc la Paris, o colectie all-white sofisticata si eleganta.

  • Rochii de mireasa Franc Sarabia- colectia toamna-iarna 2009-2010

    Casa de moda Franc Sarabia a lansat noua colectie de rochii de mireasa pentru toamna-iarna 2009-2010, semnata de designerul Francis Montesinos. Aceasta colectie sofisticata si eleganta este potrivita atat zilelor mai calduroase, cat si celor specifice anotimpului rece.

  • Pattis - rochii de mireasa toamna 2009

    Casa de moda Pattis ofera viitoarelor mirese posibilitatea de a imbraca o rochie cu un usor aer vintage. Colectia toamna 2009 se adreseaza exclusiv femeilor romantice, indragostite de trena lunga si de materialele vaporoase.

  • Moda 2009 - rochii de mireasa Augusta Jones

    Vrei sa fii o zana la propria nunta? In primavara - vara 2009 se poarta rochiile de mireasa din voal, simple si elegante, care pun in evidenta feminitatea.

  • Rochii de mireasa La Sposa - primavara - vara 2009

    Doriti sa fiti o mireasa moderna si cocheta? La Sposa a realizat o colectie seducatoare de rochii de mireasa, pentru tinerele domnisoare care vor spune "DA" in primavara - vara lui 2009.

Mesaje (6) »
...
scris de georgi paiu, January 30, 2010

sincer numi place nici una de pe pagina asta


...
scris de deamelie, March 04, 2010

toate sunt superbe
nici nu as sti ce sa aleg !!! extraordinare!!!

...
scris de pasqualine, April 23, 2010

interesante, dar ca si stil nu sunt pentru mine

...
scris de bia_nico74, December 09, 2010

interesante si atat

...
scris de iulia c., January 30, 2012

Bună! M-ar interesa o rochie de mireasă Yolan Cris. Îmi puteţi spune dacă există vreun salon în România de unde pot fi achiziţionate şi la ce preţ. Mulţumesc!

...
scris de iulia c., January 30, 2012

BunÄa! M-ar interesa o rochie de mireasa Yolan Cris. Imi puteti spune daca exista vreun salon in Romania de unde pot fi achizitionatesi la ce preturi. Multumesc!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii