Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii de vara - Moda 2009

Vineri, 03 Iulie 2009
Rochii de vara - Moda 2009Rochia este unul dintre obiectele mele vestimentare preferate. Extrem de feminina si eleganta, o rochie te scoate de la ananghie intr-o zi in care poate iti lipseste doza aceea de inspiratie pentru a alcatui un outfit traznit.

Rochiile sezonului de primavara-vara 2009 se detaseaza prin explozia de culoare propusa si prin lejeritate. De departe, sezonul este dominat de rochia maxi, in culori si imprimeuri cat mai vesele, croita din materiale fluide si racoroase, pornind de la bumbac si panza topita pentru zilele toride de vara si ajungand pana la matase si satin pentru serile mai racoroase.

Victoria's Secret cuprinde, pe langa minunatele costume de baie pe care le gasiti aici, si o oferta generoasa de rochii. Printurile florale multicolore sunt una dintre optiunile propuse de celebrul brand pentru aceasta vara.

Daca preferati sa conferiti look-ului dumneavoastra o nota clasica, o little black dress cu detalii de croi precum spatele decoltat in V poate fi perfecta. Broderiile si detaliile lucrate cu dantela dau un aer elegant unei rochii aparent simple.

Cu toate acestea, vara anului 2009 este, de departe, dominata de culori. In cazul rochiilor cu print-uri vesele se impun accesoriile simple, care sa nu incarce tinuta. Cerceii din sidef in nuante naturale, bratarile late din lemn,  sandalele gladiator si gentile confectionate din rafie sunt numai cateva dintre optiunile dumneavoastra.

Galeria cuprinde o selectie a rochiilor propuse sezonul acesta de Victoria's Secret , iar site-ul celebrului brand va sta la dispozitie cu intreaga colectie .

Andreea - Ina Gartoi

sursa foto: Victoria's Secret

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
b7.jpg
c1.jpg
c2.jpg
c3.jpg
c4.jpg
c5.jpg
c6.jpg
c7.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Rochii de vara: 3 tinute la moda

    Va propun 3 tinute cu rochii cu care nu puteti gresi! Sunt la moda in vara 2011, sunt confortabile si sunt usor de purtat.

  • Moda 2009 - rochii de mireasa Augusta Jones

    Vrei sa fii o zana la propria nunta? In primavara - vara 2009 se poarta rochiile de mireasa din voal, simple si elegante, care pun in evidenta feminitatea.

  • Rochii de mireasa La Sposa - primavara - vara 2009

    Doriti sa fiti o mireasa moderna si cocheta? La Sposa a realizat o colectie seducatoare de rochii de mireasa, pentru tinerele domnisoare care vor spune "DA" in primavara - vara lui 2009.

  • Rochii de mireasa 2009 - Vera Wang primavara - vara

    In momentul in care te uiti la rochiile de mireasa create de Vera Wang, iti dai seama ca designerul nu a mizat pe alb, ci pe nuante pale de crem si bronz.

  • Tunica, la moda in vara 2009

    In colectiile de vara ale designerilor, tunica se regaseste din ce in ce mai mult. Devine un trend al verii 2009. Putem opta pentru orice model, insa designerii ne dau cateva sfaturi, care ne pot ajuta sa facem alegerea cea mai buna. De exemplu, in 2009 un aspect important este culoarea vestimentatiei. Trebuie sa contina culori deschise. Pe langa nuanta, importante sunt si imprimeurile sau aplicatiile originale. Daca preferi tunica, in acest an, vei fi foarte stilata la orice intalnire si in orice situatie.

Mesaje (1) »
...
scris de danalito, January 04, 2010

sant dragute toate insa nu ni le permitem toti

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii