Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii vara 2008

Luni, 30 Iunie 2008
Rochii vara 2008Designerii au decretat rochia drept must-have-ul sezonului cald, ce sta in acest an in totalitate sub semnul feminitatii si delicatetii. Si daca tot este la mare cautare in aceasta perioada, designeri si case de moda celebre au creat pentru doamne si domnisoare colectii impresionante ce au ca tema centrala rochia.


Scurta, medie sau lunga, in acest sezon rochia devine parte a personalitatii feminine, trecand peste conceptul de 'vestimentatie" si trasformandu-se in insasi definitia senzualitatii.

Ben de Lisi propune materiale fluide, voal si satin, concretizate in creatii "cuminti", pline de rafinament si deosebite. Ideale pentru serile verii 2008, creatiile Ben de Lisi reusesc sa se armonizeze perfect cu formele trupului posesoarei.

Broderiile de dantela evidentiaza decolteul, tocmai in ideea crearii unei imagini angelice. Nimic vulgar, nimic frapant sau extravagant in colectia Ben de Lisi pentru vara 2008.

Rochii vara 2008Spre deosebire de Ben de Lisi, Roberto Cavalli este adeptul femeii - vampa, hotarata si sigura pe fortele proprii, intotdeauna pregatita sa flirteze si sa cucereasca.

Rochiile scurte si decoltate sunt accesoriul obligatoriu pentru ca frumoasele doamne sa atraga privirile admirative ale barbatilor...si nu numai. Rosie sau neagra, rochia propusa de cunoscutul designer face furori oriunde se afla.






Rochii vara 2008Aquascutum
, casa de moda londoneza care se dedica unui stil de creatie natural, senzual si tineresc, propune pentru aceasta vara albul, in rochii medii, drepte, dar si cu modele colorate si motive inspirate din natura.











Rochii vara 2008In ceea ce priveste conceptul de 'little black dress', acesta ramane in top si in sezonul cald. Pentru aceasta, Alessandro Dell'Acqua prefera satinul, un material regal prin definitie, in croieli valurite si asimetrice. Efectul - succes garantat!











Rochii vara 2008 Rochii vara 2008

Rochii vara 2008 Rochii vara 2008




Te-ar putea interesa:
  • Rochii de mireasa Eden pentru vara 2008

    Vrei sa te simti ca in Rai la nunta ta? Fii stilata si angelica purtand una dintre rochiile de mireasa Eden. Clasica, nobila si pretioasa matase, prinde viata sub forma celor mai senzuale si rafinate rochii de mireasa

  • Rochii de vara

    Rosii, verzi, albastre, galbene, cu imprimeu floral, dungi, linii sau buline, rochiile de vara sunt adorate de toate femeile din lume! De ce? Pentru ca sunt racoroase, confortabile, elegante si, nu in ultimul rand, feminine.

  • Toamna 2008 - Rochii de mireasa Lazaro

    Aerul boem, usor vintage te duce cu gandul la vremurile de demult, de epoca, in momentul in care privesti rochiile de mireasa Lazaro pentru toamna - iarna 2008 - 2009. Eleganta materialelor de matase, voal, sifon, este subliniata de broderia fina lucrata manual cu o atentie deosebita.

  • Rochii de seara pentru toamna 2008

    Indiferent de sezon sau de anotimp, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca rochia de seara stralucitoare, eleganta si rafinata. In nuanta visinei, sampaniei, prazului sau de ce nu, simpla - neagra, rochia de seara pana la pamant da clasa celorlalte modele, prin rafinament si stil.

  • 4 Rochii de Vara, cu Zoe Saldana

    Zoe Saldana este fara dar si poate un fashion icon in adevaratul sens al cuvantului. Actrita este adepta unui stil lejer, dar feminin in acelasi timp.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii