Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rodarte, colectia de toamna 2011

Vineri, 18 Noiembrie 2011
Rodarte, colectia de toamna 2011Timpul petrecut in peisajele interminabile cu lanuri de grau scaldate in lumina ale Dakotei de Nord, le-a alimentat pe Kate si Laura Mulleavy cu o viziune pentru colectia lor poetica din aceasta toamna.

“A fost bazata in marile campii americane”, a spus Kate Mulleavy. “Mi-a placut lumina aurie de vis”, a declarat Sofia Coppola. Colectia diafana pare sa fie creata pentru muza Sofiei, Kirsten Dunst, care a suspinat in primul rand.

Fetele Mulleavy au dorit sa reflecte un studiu al luminii naturale in acel peisaj, spunand povestea rasaritului si apusului, din zori pana in amurg.

Referinta preponderenta in gruparea rochiilor de seara de sifon frumos drapate a fost lumina schimbatoare reflectata de campul de grau.

Albastrul cerului si nuantele gri de furtuna au fost o prezenta constanta in faldurile tesaturilor picturale ale rochiilor pana in pamant tivuite cu lanuri de grau.

Croiala acestor rochii a captat perfect briza miscarilor lanurilor.

Aceste experimente au contrastat cu piese mai structurate, precum fustele rigide si bluzele geometrice, obtinundu-se astfel efectul de lumina cautat, prin stratificarea diferitelor texturi de materiale, de culoarea mierii sau cu suprafete translucide.

In experimentele cu siluetele clepsidra, complet noi pentru surorile Mulleavy, imaginatia crescanda a depasit deseori maiestria tehnica. Si tocmai aceasta juxtapunere neasteptata a textilelor si efectele lucrate manual au evocat moda si modelele hippie chic: insertiile geometrice, dantelele diafane si broderiile florale.

Jachetele rosii purtate peste fustele lucioase au pornit paleta varatica sugerata de pantofii stralucitori ai lui Dorothy care ar putea-o transporta acasa in confotul preeriilor.

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
3.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
36.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Rodarte prezinta colectia de primavara 2012

    Pentru colectia din sezonul trecut, Kate si Laura Mulleavy au fost inspirate de campiile americane scaldate de soare si lumea prezentata de filmul “Days of Heaven”.In acest sezon, acestea raman tot in aer liber, insa cu destinatia campiilor provensale umplute de floarea soarelui create de imaginatia neinfranata a lui Vincent van Gogh.

  • Proenza Schouler, colectia de toamna 2011

    Jack McCollough si Lazaro Hernandez au pornit intr-o calatorie de la Santa Fe pana in Wyoming si au cumparat cateva paturi pe drum. Aceste paturi amerindiene au fost punctul de plecare al prezentarii lor extrem de inventive (chiar si bancile din depozitul pe care l-au folosit ca si spatiu de prezentare au fost aranjate intr-o formatiune zigurat).

  • Versace: colectia toamna-iarna 2011

    Donatella Versace a prezentat sacouri decupate, haine cambrate si rochii asimetrice in ultima ei colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 prezentata la Milano.

  • Atelier Versace – colectia pentru toamna 2011

    Esenta pura a feminitatii este prezentata prin modelele couture ale Atelierului Versace. Luxioase si sexy, rochiile prezentate in colectie sunt extraordinar de frumoase, prin urmare lasa-te impresionata de aceste rochii superbe de printesa.

  • Stilago – colectia Event toamna-iarna 2011

    Stilago este un club de cumparaturi exclusivist care ofera clientilor sai cele mai prestigioase branduri. Articolele de imbracaminte propuse poarta denumirea unor branduri de top si sunt articole de calitate, elegante si moderne, destinate unui client cu cele mai rafinate gusturi, menite sa ii satisfaca toate exigentele din punct de vedere vestimentar.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii