Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Romanian Fashion Awards 2008

Marti, 11 Noiembrie 2008
Romanian Fashion Awards 2008Incepand de miercuri, 12 noiembrie, se va da startul celei de-a zecea editii Bucharest Fashion Week, eveniment ce va aduna pentru o saptamana la Rin Grand Hotel nume sonore din moda romaneasca.


Bucharest Fashion Week marcheaza nu numai prezentarile celor mai recente colectii ale sezonului de toamna-iarna '08-'09 ci si gala premiilor acordate celor mai meritousi oameni de moda din Romania.


Astfel, ca la fiecare editie, a patra seara a Bucharest Fashion Week va fi cea dedicata Romanian Fashion Awards.

La capitolul design vestimentar se vor acorda premii pentru cel mai bun creator de pret-a-porter unde nominalizatii sunt Laura Olteanu, Rita Muresan si ERSA, pentru "Cel mai bun creator de haute-couture" dar si un premiu pentru cel mai talentat tanar designer.

 
La categoria modeling, Elena Baguci, Diana Dondoe si Irina Lazareanu sunt nominalizate pentru "Cel mai bine cotat model feminin", existand, bineinteles, si o replica masculina a acestui premiu, dar si sectiunea "Cea mai activa agentie de modeling".

Clara Rotescu este unul dintre favoritii pentru categoria "Cel mai bun stilist", iar Cristi Pascu si Laurent Tourette se afla printre nominalizatii la capitolul hair-style.

Bineinteles, din cadrul galei nu vor lipsi premiile speciale pentru "Creatorul anului" si pentru "Excelenta in moda". Daca anul trecut Ersa Atelier si Catalin Botezatu au primit aceste distinctii din partea FashionTV Romania, ANAM si ADR, sa vedem cine vor fi medaliatii cu aur in 2008.

 
Alte titluri acordate sunt "Cel mai bun fotograf de moda", "Cel mai bun fotograf de podium", "Cel mai luxos Shopping Center", "Cea mai buna revista de viata mondena" si "Cea mai buna emisiune Tv de moda si stil".

 
Iata ca cele mai mari nume ale modei si modeling-ului romanesti vor fi din nou invitate la gala Romanian Fashion Awards din cadrul Bucharest Fashion Week, de aceasta data nu pentru a ne arata cat sunt de buni, ci pentru a primi aprecierea FashionTV pentru intreaga lor activitate.

Fashion Tv Romania
Te-ar putea interesa:
Mesaje (1) »
...
scris de danacataseby, November 12, 2008

este miercuri si nu pot viziona nicaieri BFW..de ce?ajutati ma...

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii