Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Saluri, fulare si esarfe 2010

Luni, 08 Noiembrie 2010
Saluri, fulare si esarfe 2010
Foto: Hepta
Marii designeri propun pentru sezonul de toamna-iarna 2010 o serie jucausa si diversa de saluri, fulare, esarfe si etole, care pot aduce un plus de farmec si originalitate oricarui tip de tinuta.

Pentru vremea inca placuta de toamna, marile case de moda recomanda esarfe viu colorate, care ne fac sa visam la florile de camp, la un cer de azur si la frunzele toamnei binecuvantate de soare.

jean_paul_gaultier_fw01_11(2).jpg
kenzo_aw2010(4).jpg
lafemme_aw2010(1).jpg
meli_melo_aw2010(1).jpg
meli_melo_aw2010(3).jpg
meli_melo_aw2010(6).jpg
 


Tot la capitolul esarfe pentru sezonul de toamna-iarna 2010, putem opta pentru variantele uni simple sau creponate, care ne vor completa tinuta cu una dintre culorile in voga ale sezonului: rosu, oranj, galben solar, bej, caramel, bleumarin, verde-smarald sau violet.

lafemme_aw2010(2).jpg
lafemme_aw2010(6).jpg
melimelo_aw2010(5).jpg
 


Iar daca accesoriile declarative sunt specialitatea noastra, putem merge pe variantele de esarfe cu model animal print - fie ca imita pielea de sarpe, blana de zebra sau pe cea de leopard.

dries_van_noten_aw2010(6).jpg
lafemme_aw2010.jpg
meli_melo_aw2010(2).jpg
 


Propuneri foarte interesante vin si din sfera salurilor, care ne ofera un plus de caldura in zilele cu temperaturi scazute. De tip patchwork (mozaicate), in dungi sau in carouri, acestea pot fi purtate fie in jurul gatului - pentru un look relaxat si boem -, fie ridicate discret peste umar - pentru un look mai elegant, usor de adaptat unui context formal.

kenzo_aw2010(4).jpg
kenzo_aw2010(8).jpg
lafemme_aw2010(3).jpg
lafemme_aw2010(4).jpg
lafemme_aw2010(5).jpg
missoni_aw2010(2).jpg
 


Tot pentru zilele mai friguroase, marii designeri ne recomanda modele de fulare din blana (artificiala), care in ciuda aspectului opulent, pot fi combinate cu toate tipurile de tinute. Daca insa ne dorim un accesoriu de iarna pentru o tinuta ultrarafinata, cea mai recomandata varianta este cea a etolelor si salurilor generoase, din blana ori cu modele florale in relief.

marc_jacobs_aw2010(3).jpg
roberto_cavalli_aw2010(3).jpg
ysl_fw01_11(4).jpg
 

chanel_aw2010(7).jpg
chanel_rochie1_aw2010.jpg
oscar_de_la_renta_rochie1_aw2010.jpg
 

Andreea Peticaru

Sursa foto: Hepta si sectiunea Branduri


Te-ar putea interesa:
  • Esarfe, fulare si saluri pentru o iarna mai calduroasa

    Sezonul rece a venit, iar printre accesoriile ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei se enumera fularele si esarfele. Desi pentru unii sunt detalii, acestea au un rol foarte important in fiecare tinuta, fiind nu numai practice, ci si estetice.

  • 5 Vedete cu Esarfe colorate

    Pe langa esarfele care ne feresc de vantul de afara, mai sunt si acele esarfe colorate din materiale vaporoase care sunt numai perfecte pentru vremea calduroasa. Vedete ca Heidi Klum, Alessandra Ambrosio sau Katie Holmes si-au asortat tinutele cu astfel de esarfe colorate.Daca aveti nevoie de inspiratie pentru a asorta esarfele colorate la tinutele voastre din acesta vara, aruncati o privire la look-urile adoptate de vedete.

  • Esarfe florale Christopher Kane

    Daca exista un accesoriu la care renuntam cu greu in orice sezon, acesta este esarfa. Nu conteaza cat de multe esarfe florale sau in culori vibrante am acumulat de-a lungul anilor, cand gasim la cumparaturi o esarfa noua, care ne atrage atentia, uitam de restul. Niciodata nu poti sa ai prea multe esarfe, iar aceste esarfe florale Christopher Kane sunt o achizitie necesara.

  • Moda toamnei - esarfe colorate

    Un accesoriu chic, extrem de feminin, care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unei femei este esarfa. Simpla, eleganta, in combinatii de alb si negru, sau dimpotriva colorata, tinereasca, scurta sau de dimensiuni mari, esarfa poate contribui la stilul original al unei tinute.

  • Esarfe Sir Alistair Rai, preferatele Actritei Nina Dobrev

    Nina Dobrev este obsedata de esarfe!Actrita din faimosul serial The Vampire Diaries alege sa isi accesorizeze tinutele cu esarfe in diferite nuante, dar brandul la care revine mereu este: Sir Alistair Rai. Combinatiile de pantaloni skinny, tricouri intr-o singura nuanta si jachete din denim sau piele sunt accesorizate cu gust de Nina cu aceste esarfe pe le cumpara in totate culorile disponibile, de la rosu, pana la alb si culori pastel.

Mesaje (1) »
...
scris de http://classiq.ro/, November 09, 2010

Esarfele toamna si fularele (cat imi plac cele patchwork) iarna sunt nelipsite din tinutele mele. Iti individualizeaza look-ul.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii