Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Salvatore Ferragamo pentru vara 2008

Marti, 08 Aprilie 2008
Salvatore Ferragamo pentru vara 2008Salvatore Ferragamo propune, pentru vara 2008 o colectie perfectionista, cu linii si materiale perfect aranjate si culori calde.


Indiferent ca sunt lungi sau scurte, rochiile sunt must-have-ul sezonului cald. Acestea pun in valoare silueta feminina, atragand atentia asupra picioarelor, dar si a taliei.

Crapaturile rochiilor sunt largi, cuprinzand si conturand gambele, iar talia este marcata fie de material, fie de curele mari, feminine.


Salvatore Ferragamo pentru vara 2008 Colectia Salvatore Ferragamo cuprinde vestimentatii pentru fiecare moment al zilei: rochii pana la genunchi, fara a fi insa invechite ori conservatoare, ideale pentru birou, fuste lungi si rafinate, pentru un afternoon la shopping, cu prietene, pantaloni scurti si topuri pentru o plimbare cu iubitul, dar si rochii lungi, glamour, incantatoare la un eveniment deosebit.

In plus, accesoriile mari - genti uriase, ochelari rotunzi si bijuteriile, insotesc fiecare creatie pentru a-i accentua feminitatea si stilul.



In aceasta vara, femeia Ferragamo este indrazneata si sexy!


Salvatore Ferragamo pentru vara 2008 Salvatore Ferragamo pentru vara 2008

Salvatore Ferragamo pentru vara 2008 Salvatore Ferragamo pentru vara 2008

Salvatore Ferragamo pentru vara 2008 Salvatore Ferragamo pentru vara 2008

Salvatore Ferragamo pentru vara 2008 Salvatore Ferragamo pentru vara 2008


Te-ar putea interesa:
  • Milano Fashion Week - Salvatore Ferragamo primavara - vara 2009

    Casa de moda italiana Salvatore Ferragamo si-a prezentat noile colectii de primavara - vara 2009 la celebrul eveniment Milano Fashion Week.

  • Claudia Schiffer - imaginea Salvatore Ferragamo

    Top modelul Claudia Schiffer, in varsta de 39 de ani, este protagonista campaniei care va promova colectia primavara-vara 2010 a casei de moda Salvatore Ferragamo, informeaza site-ul salvatoreferragamo.it.

  • Colectia Salvatore Ferragamo Toamna/Iarna 2012/2013

    „Contrastul dintre o uniforma foarte atent si elegant croita si o munca foarte minutioasa”, asa isi descrie Massimiliano Giornetti viziunea in crearea colectiei Salvatore Ferragamo. Toate astea se traduc printr-un show puternic unde influentele rusesti au defilat sub candelabre de cristal, pe o o podea de parchet impecabil.

  • Rapsodia Feminitatii pentru vara 2008

    Rapsodia Feminitatii, eveniment national ce prezinta publicului larg de 2 ori pe an, universul cosmeticelor, s-a oprit in primul oras, Cluj, la Iulius Mall. Expozitia a inceput in data de 1 aprilie si va dura pana pe data de 6 aprilie.

  • Vara 2008 - accesorii florale pentru par

    Vreti sa fiti pur si simplu irezistibile in acest sezon? Celebrele Case de moda Anna Sui, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Christian Dior, Luca Luca si Jennifer Behr propun pentru vara 2008 accesorii de par inedite. Asadar, podoaba capilara prinde viata in aceasta vara, prin accesoriile colorate (mov, rosu, galben, albastru, verde), sub forma de flori (trandafiri, frezii, liliac), fluturi, intr-o multitudine de materiale pretioase (satin, matase), cu aplicatii de cristale Swarovski.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii