Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sandale si slapi – tendinte vara 2011

Marti, 12 Iulie 2011
Sandale si slapi – tendinte vara 2011
Sursa foto: Hepta
Sezonul cald nu iti aduce doar zile frumoase si insorite, ci si numeroase haine, pantofi si accesorii care iti vor inveseli zilele tale de vara. Daca vrei sa ai stil si in acelasi timp sa fii in tendinte in aceasta vara, sandalele plate sunt alegerea ideala, indiferent de tinuta la care vrei sa le porti.

De fapt, trendul a inceput anul trecut, cand femeile au incetat sa mai poarte tocuri pe timp de vara, alegand in schimb, confortul oferit de sandalele plate. Se pare ca anul acesta, moda si confortul coincid si vorbesc aceeasi limba in materie de incaltaminte.

Sandalele cu talpa joasa
reprezinta noua revelatie in materie de incaltaminte din moda acestui sezon.

Designerii au fost nevoiti sa combine minimalismul cu inventivitatea si au transformat banalii slapi de plaja si sandalele obisnuite in piese de senzatie, care pot fi incluse si in outfituri urbane.

Poti asorta sandalele plate la orice tinuta, cu exceptia celor foarte pretentioase. Prin urmare, poarta sandale pe plaja, la jeansi, cu fuste scurte, practic peste tot pe unde mergi. Sunt multe modele de sandale din care poti alege.

Sandalele sunt usor de purtat si foarte confortabile. Chiar daca nu crezi, sunt si sexy. Sandalele din aceasta vara au detalii deosebite care invaluie foarte frumos linia piciorului, punandu-l in evidenta. Ba mai mult, culorile vii si jucause si detaliile fine si delicate scot din anonimat orice tinuta, indiferent cat de banala ar fi ea.

Gisele Bundchen iti prezinta colectia de sandale si slapi pentru vara anului 2011

Colectia Ipanema semnata Gisele Bundchen este inspirata de Brazilia, de caldura, optimismul brazilienilor, de bucuria cu care isi traiesc viata intr-o tara care se centreaza mereu spre viitor si se reinventeaza permanent.

Cel mai bun prieten al tau in aceasta vara si cea mai buna metoda de a atrage atentia o reprezinta o pereche de sandale adorabile si colorate, precum cele din colectia Ipanema, a lui Gisele Bundchen. In nuante de turcoaz, fucsia si galben, sandalele si slapii Ipanema au propria personalitate si cu siguranta iti vor colora garderoba estivala si vor da un plus de optimism tinutelor tale de vara.

Imprimeurile si detaliile dragute vor da o nota boema tinutei tale, iar aspectul lor sic va face ca toate privirile sa se intoarca dupa tine.

Da un plus de culoare si optimism tinutei tale si inveseleste-ti zilele tale de vara cu unul dintre modelele de sandale din colectia Ipanema semnata Giselle Bundchen si cu siguranta vei fi in tendinte anul acesta si nu vei trece neobservata.

sandale-roma1.jpg
sandale-roma10.jpg
sandale-roma11.jpg
sandale-roma12.jpg
sandale-roma13.jpg
sandale-roma14.jpg
sandale-roma15.jpg
sandale-roma16.jpg
sandale-roma17.jpg
sandale-roma18.jpg
sandale-roma2.jpg
sandale-roma3.jpg
sandale-roma4.jpg
sandale-roma5.jpg
sandale-roma6.jpg
sandale-roma7.jpg
sandale-roma8.jpg
sandale-roma9.jpg
 


Sursa fotografii: Roma - Accessories . Multumim frumos!


Te-ar putea interesa:
  • Sandale cu platforma pentru vara 2011

    Se apropie sezonul de vara 2011 si odata cu el o designerii ne propun gama larga de sandale. Printre acestea platformele se pare ca revin sezon dupa sezon, reinventandu-se.

  • Fusta sau juponul - tendinte vara 2011

    Fusta din aceasta sezon este mai mult o fusta de dans decat una retro si este mai putin usor de purtat. Dominata de texturi ultra-fluide, uneori transparente, si de nuante pastel sau pudrate, aceste fuste au un sarm romantic. Inspirate din anii `70, sunt mai feminine ca oricand.

  • Machiaj- tendinte primavara/ vara 2011

    Daca iti place machiajul, vei adora noile tendinte in materie de machiaj pentru sezonul primavara – vara 2011.

  • Tendinte vara 2011: Vesta kimono

    Influentele asiatice isi fac simtita prezenta in colectiile acestui sezon. Avand in vedere ca sunt atat de numeroase, nu iti va fi greu sa introduci piese vestimentare de inspiratie orientala in garderoba ta moderna si occidentala.

  • Manichiura: tendinte pentru vara 2011

    Nu stii ce fel de manichiura se poarta in aceasta vara? Sa vedem impreuna ce culori sunt in tendinte in vara 2011.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii