Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil vintage la Met Gala 2012

Joi, 10 Mai 2012
Stil vintage la Met Gala 2012 Coafuri si machiaj in stil vintage s-au evidentiat anul acesta pe covorul rosu la Gala Met 2012.

Vedete ca Jessica Chastain, Claire Danes, Jessica Alba, Camilla Belle si Amber Heard au adoptat acest stil vintage, atat prin tinuta lor, cat si prin coafuri si machiaj.

Chastain a purtat la rochia ei cu pietre, Louis Vuitton, o coafura cu bucle voluminoase, un ruj rosu mat si un machiaj discret al ochilor.



Jessica Alba in schimb a abordat un stil de la Hollywood mai vechi, dar personalizat, cu un machiaj fumuriu al ochilor.

Stil vintage la Met Gala 2012

Preferata noastra este Claire Danes care a optat pentru un coc in stilul anilor 60. Ochii fumurii conturati cu un dermatograf si rujul intr-o nuanta de nud au completat look-ul inspirat din anii 60 al actritei.

Stil vintage la Met Gala 2012

Camilla Belle a aparut intr-o rochie Ralph Lauren argintie, iar coafura si machiajul intr-un stil vintage, au intregit look-ul.

Stil vintage la Met Gala 2012

Amber Heard a reusit perfect sa reprezinte acest stil vintage. Cu un coc jos si onduleuri, un machiaj al ochilor simplu, evidentiati doar printr-o linie de tus negru, un ruj rosu si o rochie roz satinata, actrita a impresionat lumea prezenta la Met Gala.

Stil vintage la Met Gala 2012

Acum ca ati vazut cateva look-uri in stil vintage, care este preferatul vostru si pentru care ati opta la un eveniment in aceasta vara?

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • V for Vintage La Dolce Vita the Preview edition, Targ de moda si cultura vintage: vintage, designeri

    Only the greatest of great shall expose, only the finest of fine shall attend! Cea de-a 8-a editie a targului V for Vintage aduce primavara si experienta La Dolce Vita. Sambata, 31 martie 2012, Cafe Antipa gazduieste un preview al celui mai asteptat targ de moda si cultura vintage din Bucuresti.

  • American Vintage prezinta colectia de primavara/vara 2012

    Colectia American Vintage pentru primavara/vara 2012 anunta un sezon colorat de o subtila atingere de gheata si pe alocuri de praf auriu aruncat peste aparitiile tale. Transanta si indrazneata, colectia epateaza prin tonuri de menta, grepfruit, galben si orange. Pastelurile acide de caolin, mosmon si azuriu sufla o briza racoroasa peste nuantele electrice de albastru, mango si fuchsia, pentru o abordare ultra-fashion, un mix&match atemporal care ne intoarce la ADN-ul original.

  • Accesorii de la Met Gala 2012

    Fiecare rochie magnifica care a fost purtata seara trecuta pe covorul rosu la Met Gala, a fost completata de accesorii pe masura. Am aruncat o privire la detalii: bijuterii, genti si pantofi, care au intregit tinutele vedetelor prezente la acest eveniment.De la cerceii extravaganti ai lui Gwyneth Paltrow pana la pantofii lui Florence Welsh, accesoriile de la Met Gala merita atentia noastra.Haideti sa vedem cateva dintre aceste accesorii care poate va inspira si pe voi pentru urmatoarele evenimente la care veti participa.

  • Tinutele de la Met Gala 2012

    Met Gala 2012 este un eveniment care a strans toata lumea buna din aria mondena.

  • Gala AVANPREMIERE editia a 9-a, Primavara-Vara 2012

    Gala AVANPREMIERE ajunge in acest sezon la cea de-a noua editie! 11 designeri, nume consacrate, dar si noi talente, isi vor prezenta colectiile pentru sezonul primavara-vara 2012 in cadrul evenimentului ce va avea loc pe 17 noiembrie la Muzeul National de Arta Contemporana.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii