Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Summer Fashion Festival 2008

Joi, 17 Iulie 2008
Summer Fashion Festival 2008 FashionTV Romania, ANAM si ADR organizeaza intre 24-27 iulie a opta editie a celui mai important eveniment de moda al verii, FashionTv Summer Festival, la Grand Hotel Rex si club Bamboo Mamaia, doua dintre cele mai exclusiviste locatii de pe litoralul Marii Negre.


Pentru a treia oara, Jaguar este sponsorul principal al unui eveniment organizat sub egida FashionTV. Evenimentul va imbina prezentarile ultimelor colectii ale celor mai cunoscuti designeri romani (Catalin Botezatu, Ersa Atelier, Rita Muresan, Laura Olteanu si Mihai Albu) si ale unor brand-uri internationale de prestigiu, cu desemnarea celor mai frumoase fete de pe litoral dar si a locatiilor turistice cele mai apreciate.


Summer Fashion Festival 2008Astfel, concursul Miss Litoral va aduna peste 50 de concurente din toate statiunile de la malul Marii Negre, desemnandu-le pe cele mai frumoase. Se vor acorda titlurile de: Miss Neptun, Miss Olimp, Miss Mamaia, Miss Costinesti, Miss Eforie Nord etc si bineinteles, titlul Miss Litoral pentru concurenta cea mai apreciata atat de catre membrii juriului, cat si de catre cei prezenti la eveniment.

Noutatea cu care vine anul acesta festivalul este gala FashionTV Summer Awards, prin care se doreste promovarea serviciilor turistice romanesti de calitate. Astfel, persoane marcante ale vietii publice romanesti vor inmana premiile pentru cel mai bine cotate hoteluri din categoriile 4*, 3*, 2*, dar si pentru cel mai bun complex hotelier, cel mai bun centru de distractii si relaxare, cea mai in voga plaja, cel mai in voga club si cel mai bun restaurant.

Din regia spectacolului vor face parte un yacht amplasat in fata Grand Hotel Rex, pe care se vor realiza filmari cu participantii la eveniment dar si un elicopter cu care se vor crea momente surpriza pentru public. Daca celebrul designer italian Roberto Cavalli a fost invitatul special la editia Bucharest Fashion Week din aprilie, nume de aceeasi anvergura isi anunta prezenta si pentru FashionTV Summer Festival.
Te-ar putea interesa:
  • Evenimentul verii 2008 - Summer Fashion Festival

    FashionTV Romania, ANAM si ADR organizeaza intre 24-27 iulie a opta editie a celui mai important eveniment de moda al verii, FashionTv Summer Festival, la Grand Hotel Rex si club Bamboo Mamaia, doua dintre cele mai exclusiviste locatii de pe litoralul Marii Negre.

  • Catalin Botezatu pentru Fashion TV la Summer Fashion Festival 2009

    Linia de lenjerie intima detinuta de Catalin Botezatu se mareste si se imbogateste vazand cu ochii. La Summer Fashion Festival, Catalin Botezatu a fost designerul vedeta, prezentand, printre altele, si o colectie de lenjerie intima si costume de baie realizata special pentru Fashion TV.

  • Ego Mens' Fashion Concept - Fashion TV Summer Festival 2010

    Colectia cunoscutului magazin multibrand de haine masculine "Ego Mens' Fashion Concept" continua la Fashion TV Summer Festival 2010 seria tinutelor colorate si indraznete de la Bucharest Fashion Week  2010.

  • BSB - Fashion TV Summer Festival 2010

    Colectia de toamna-iarna prezentata de BSB la Fashion TV Summer Festival 2010 se remarca prin modele casual-sport sau casual-chic relaxate si purtabile.

  • FashionTV Summer Festival Mamaia 2008

    Cea de a opta editie a FashionTv Summer Festival a inceput joi, 24 iulie 2008, la Mamaia. Intr-o statiune catalogata drept "de fite", locatia aleasa de organizatori - FashionTV Romania, ANAM si ADR - nu putea fi alta decat faimosul club Bamboo.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii