Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tendinte genti toamna-iarna 2013

Vineri, 23 Noiembrie 2012
trend genti toamna-iarna 2012-2013In general, se considera ca gentile pe care le purtam in sezonul toamna/iarna trebuie sa fie practice, simple si in culori inchise. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie plictisitoare, nu-i asa? Va invit sa parcurgeti lista cu cele mai noi tendinte in materie de genti pentru sezonul toamna/iarna.


Genti de blana

Gentile de blana nu sunt foarte practice dar nimeni nu poate nega aspectul lor luxos care completeaza un look-ul pe care multe dintre noi il cauta. In sezonul toamna/iarna 2012/2013  gentile sunt confectionate din diferite tipuri de blana, naturala sau ecologica, cu par scurt sau lung, colorata sau chiar imprimata. In plus, puteti gasi o multime de stiluri de genti, care pot fi confectionate in intregime din blana sau doar decorate.

dior fur libertine
Christian Dior


Culori puternice
In ciuda faptului ca atunci cand vine vorba de genti culorile nu sunt o prioritate totusi in acest sezon designerii au decis sa invioreze tinutele prin gentile in culori puternice.
Deci, sa nu va mire daca vedeti genti foarte colorate intr-o colectie de haine in culori monotone.

tom ford
Tom Ford


Genti incapatoare
Gentile incapatoare au fost dintotdeauna populare printre femeile cu programul incarcat, acele femei care au de facut mai multe lucruri deodata si trebuie sa fie in mai multe locuri in acelasi timp.
Daca va numarati printre cele care trebuie sa mearga la birou, sa participe la un curs de dans, sa ia copii de la scoala si sa indeplineasca un numar mare de sarcini zi de zi, vei fi bucuroasa sa afli ca geanta ta uriasa, care detine tot ce ai putea avea nevoie pe parcursul unei astfel de zile, este acum la moda.

roberto cavalli
Roberto Cavalli


Genti mici

Da, un nou contrast. Designerilor le place sa joace cu noi. Totusi, gentile mici sunt perfecte pentru iesirile in oras, pentru intalnirile romantice sau alte ocazii in care nu este necesar sa iei cu tine decat un ruj si telefonul. Unele genti sunt doar mici, in timp ce altele sunt de-a dreptul minuscule, cum ar fi cele de la Dolce& Gabana toamna/iarna 2012/2013.

mischino
Moschino


Gentile de umar
Gentile de umar au fost in tendintele sezonului primavara/ vara 2012 si se pare ca se pastreaza la moda si in sezonul toamna iarna 2012/2013. Dar gentile de umar au suferit cateva modificari. Ele au devenit mai mici si au linii mai bine definite si forme geometrice.

chanel
Chanel


Genti de piele chic
Pielea este la moda acum, indiferent daca va place sau nu. Dar daca nu va puteti imagina purtand piele naturala, incercat pielea ecologica in locul acesteia. Exista o multime de modele atractive fabricate din piele ecologica acum, iar unele arata chiar mai bine decat cele realizare din piele naturala.

Giselle Blumarine
Giselle Blumarine


Plicurile
Plicurile nu sunt o tendinta specifica neaparat sezonului toamna/iarna 2012/2013. Ele sunt o tendinta universala, care a aparut cu cativa ani in urma si sunt inca foarte populare. Plicurile simple si elegante pot fi purtate zi de zi, in timp ce plicurile decorate cu cristale si paiete pot fi purtate doar la ocazii speciale.

Marchesa
Marchesa


Dupa cum puteti vedea numarul tendintelor in materie de genti in toamna/ iarna 2012/2013 este cu mult mai mic decat cele pentru primavara/vara 2012. Cu toate acestea, exista o multime de alegeri. Tie care model ti se potriveste?


Autor: Amalia Gavrila
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Genti Moschino: tendinte genti toamna-iarna 2011/2012

    Colectia de genti Moschino pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 este foarte dinamica si include o varietate de stiluri, mare parte din ele reprezentand tendintele in materie de genti ale acestui sezon.

  • Genti - tendinte toamna - iarna 2009-2010

    Gentile sunt accesoriile pe care o femeie le inlocuieste mereu, oricate modele ar avea, deoarece o geanta de calitate te scoate din anonimat.

  • Tendinte in materie de esarfe toamna/iarna 2012/2013

    Esarfele nu sunt doar niste accesorii practice, ci si foarte la moda in sezonul toamna/iarna 2012/2013. Modul in care le folosim este limitat doar de imaginatie, deoarece un model bine ales poate anima orice outfit lipsit de stralucire. In colectiile pentru acest sezon designerii utilizeaza o paleta larga de modele de esarfe pentru femei: inguste, late, scurte, excesiv de lungi, saluri sau esarfe-guler, toate la fel de la moda.

  • Tendinte in materie de palarii toamna/iarna 2012/2013

    In prezent, femeile poarta palarii pentru a-si proteja capul de frig sau soare, insa situatia se va schimba in sezonul tomana/iarna 2012/1013 deoarece palaria devine putin mai mult decat un accesoriu practic. Ea se transforma intr-unul valoros si din punct de vedere estetic, care iti va intregi tinuta si te va scoate din anonimat.

  • Genti-Modele de genti in toamna/iarna 2011-2012

    Daca tot am intrat in febra toamnei si al sezonului urmator, trebuie sa acordam o atentie sporita si celui mai ravnit accesoriu al damelor: geanta.

Mesaje (2) »
...
scris de Fake Hublot Watches, November 11, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> It's a sad fact that you seriously do have to be in your toes when acquiring jewelry within this day and age <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches for Sale</a> . The ripoffs run the gamut from stone switching to the the promoting of fake gold jewelry using a reputable hunting stamp on it <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href="http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp">fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.marioslakegeorge.com/watches-sale.html>Replica Watches for Sale</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> Should you possess a piece that has an costly stone on it then you really should have it legitimized documented and have only it cleaned or labored on in a trustworthy institution.

...
scris de replica bvlgari, January 05, 2014

<a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>replica patek philippe</a> N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches</a> <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica watches quality</a> ,--Catalogue log

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii